Hvil i fred: Nybakt far dør av kreft – bare 48 timer etter at hans lille datter ble født

Kreft er en fryktelig og nådeløs sykdom som kan ramme når du minst venter det. Det er også en sykdom som ikke bare påvirker den rammede, men også familie og venner.

Jamie Hunter var bare 38 år gammel da han døde etter å ha blitt diagnostisert med kreft. Den lille datteren hans ble født 48 timer tidligere, og dermed klarte han å holde sin nyfødte baby i armene før han sovnet inn.

Etter å ha mottatt den hjerteskjærende diagnosen, var Jamies siste ønske å få holde datteren. Det ønsket gikk i oppfyllelse da lille Harper-May ble født for tidlig, skriver The Mirror.


Nyheten om Jamies død ble bekreftet av fotballklubben Sutton United FC, hvor han var hovedtrener.

«Det er med den største sorg vi kan meddele at vår elskede Jamie er død», skriver fotballklubben i en melding på Facebook.

«En flott partner for Beccy og far til Harper-May. Vennligst respekter familiens ønsker i denne vanskelige tiden. La familien sørge i fred.»

Jamie jobbet også som idrettslærer ved en skole i Sutton Coldfield, England, og ble overlykkelig da han og kjæresten, Beccy Flint, oppdaget at hun var gravid.


Men på slutten av 2019 begynte han å utvikle uforklarlige smerter, og i mars fikk han den hjerteskjærende diagnosen: Nyrekreft. Bare en måned senere fikk han vite at kreften hadde spredt seg til leveren og nå var uhelbredelig.

«Som idrettslærer berørte han så mange liv, og han var et stort forbilde… Barna på skolen elsket ham. Han hjalp alltid barna. Han tenkte alltid på andres behov», står det på GoFundMe-siden som ble opprettet for å hjelpe den familien.

Lignende tragedier skjer hver dag rundt om i verden, men det gjør det ikke lettere. Jamies historie er virkelig hjerteskjærende, og det er så trist at Harper-May nå skal vokse opp uten faren sin.


Hvil i fred, Jamie.