Hundeeieren finner et bur i vannet. Ved en nærmere titt, ser han noen som kjemper for livet.

En hundeeier valgte å kvitte seg med pitbullen sin på en uhørt grusom måte – men det var heldigvis en redningsmann som kom til unnsetning akkurat i tide til å redde den stakkars hunden.

Dyreplagere er noen av de verste menneskene som finnes og for oss er det fullstendig ubegripelig at man kan finne på å påføre et uskyldig dyr noen som helst skade.

Sist uke var en hundeeier ute på den vanlige lufteturen med hunden sin langs stranden i Highlands, New Jersey i USA, da de plutselig fikk øye på noe i vannet.

Ved strandkanten sto det et bur og det var noe som beveget seg der inne. Etter en nærmere undersøkelse fant mannen ut at det satt en pitbull inne i buret, som hadde blitt plassert på en måte slik at tidevannet sakte, men sikkert skulle drukne hunden, skriver nj.com.

Hunden ble heldigvis oppdaget i tide, før tidevannet hadde steget for mye. Rett etter at hundeeieren fikk øye på den, så kastet han seg i vannet for å redde den stakkars pitbullen ut av buret.

Akkurat nå etterforskes hendelsen av påtalemyndighetene i Monmouth County og de er på utkikk etter gjerningsmannen. De skriver det følgende på Facebook:

“Hunden ble kjørt til Highlands Police Department, som tilkalte dyrebeskyttelsen. Da dyrebeskyttelsen kom ut til stedet, var buret nesten helt dekket av det stigende tidevannet. Hadde det ikke vært for den godhjertede heltens redningsaksjon, så hadde hunden sannsynligvis druknet.”

Nå har hunden fått navnet River og blir behandlet av SPCA i Monmouth County. Personalet skriver på Facebook at River er litt rystet etter hendelsen, men at han har det bra til tross for omstendighetene.

Det var ikke noen tegn på vanskjøtsel eller mishandling før River ble etterlatt i buret, men han har ingen mikrochip og derfor er det så godt som umulig å finne frem til hundens tidligere eier.

Så flaks at den godhjertede hundeeieren befant seg på rett sted til rett tidspunkt, slik at han kunne redde River. Vi håper at politiet klarer å finne dyreplageren og at River får seg et nytt hjem fylt med kjærlighet!