Han river av en del av bilen sin. Det han finner på innsiden? Jeg fikk HAKESLEPP.

Tilbake i 2014 bestemte eieren av en International Harvester Scout seg for å gi årgangskjøretøyet sitt en real overhaling. Siden bilen sto i ro og ikke hadde blitt brukt på veldig lang tid, sendte han den på langtur på tvers over landet, for å restaurere den. Da den ankom destinasjonen ble en fender demontert, for så å avdekke en bikube av dimensjoner, som uvitende hadde vært på reis helt fra Houston i Texas til Flordia! Det viste seg at biene hadde fått tilgang til innsiden fra de rustne hullene i bilens karosseri.

Med gode verktøy ble fenderen fjernet og bikuben med vokskaker og tusenvis av summende bier kom til beskuelse. Ifølge bilmagasinet Car Buzz, antas det at biene hadde bodd inne i bilen i ganske lang tid, da det kunne skimtes forlatte bie-boliger rett over hjulbrønnen.

For å få tilgang til bikuben måtte profesjonelle gripe inn og heldigvis ble ingen bier drept eller skadet i denne prosessen – de ble simpelthen bare flyttet til en ny og bedre egnet kube.

Bier er faktisk livsnødvendig for kloden vår – visste du det? Ifølge The Guardian er det bier som bestøver en tredjedel av alt vi spiser og spiller en stor rolle i å vedlikeholde jordens økosystem. Hele 84% av avlinger plantet for menneskelig konsum – rundt 400 forskjellige typer planter – trenger bier eller andre insekter for å bestøve dem, så de kan øke både avling og kvaliteten på den.

Jeg er i hvert fall glad for at disse biene kom helskinnet gjennom reisen! Gjør andre bevisst på dette ved å dele videoen med venner og familie.