«Kommer jeg til å dø, mamma?» 5-årig gutt innlagt brått på sykehus – smittet av koronavirus.

Koronaviruset sprer seg over hele verden og hver dag blir det bekreftet at nye mennesker er smittet og noen døde. Nå forteller en mamma fra Worcestershire, England, om hvordan hennes helt friske 5-åring Alfie ble slått ut av viruset med høy feber, hallusinasjoner og oppkast.

Lauren Fullbrook (30) vender seg til Facebook for å advare andre foreldre om at unge barn også smittes av Covid-19 og de kan få alvorlige symptomer.

Ifølge britiske Metro ble Alfie lagt inn på sykehuset etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Fra sykesengen skal han ha sagt: «Mamma, kommer jeg til å dø?»

Laurens Facebook-innlegg har blitt delt over 51.000 ganger allerede.

“Koronaviruset er IKKE en spøk. Slutt å feie det under teppet, du risikerer ikke bare ditt eget liv, men også alle andres bare fordi du vil gå på puben, restauranten eller synes dere trenger 7 store pakker med 24 toalettruller hver. I et hjem der koronaviruset er testet positivt, har jeg sett effektene det har.»

“Jeg måtte se min 5 år gamle sønn gå fra å ha all energi i verden til å ikke bevege seg, ikke spise, knapt drikke eller tisse. Kroppstemperaturen hans nektet å falle under 40 og på det meste var den 42,3, noe som fikk ham til å spy.»

«Jeg så ham hallusinere og gråte av hodepinen sin. Han ble ført til sykehus med ambulanse, lagt i et isolasjonsrom og testet for koronaviruset, noe som ble bekreftet positivt.»

Tobarnsmoren Lauren har beskrevet dagen Alfie begynte å vise disse symptomene, 16. mars, som den verste i sitt liv.

«Blodsukkernivået hans var bare 3,7, pustefrekvensen hans var 18-20 og hjertefrekvensen var 180. Svetten rant fra ham, og han ristet, kjempet etter pusten og hadde fotofobi.»

Alfie ble kjørt i full fart til sykehuset. Etter å ha testet positivt for koronaviruset, ble han plassert i et isolasjonsrom. 5-åringen ble holdt over natten og overvåket, før han og moren, Lauren, fikk reise hjem under strenge instruksjoner om selvisolering.

«Sykehuset rådet oss til å bli hjemme uansett hva, så lenge jeg kunne gi Alfie medisinene han behøvde», skriver mamma Lauren.

”Han er fortsatt i bedring etter en uke og en dag. I dag er det første gang han har spurt om mat, og han har lekt litt. Han hoster fortsatt og har litt høy temperatur, men han blir bedre.»

Del denne artikkelen for å vise støtte til alle mennesket rundt om i verden som rammes av dette fryktelige viruset. Vi kan bare håper at folk tar koronaviruset på største alvor! Følge myndighetenes retningslinjer og tiltak.