Folkesky løshund går fra syk og full av skabb til «perfekt» – takket være hennes redningskvinner.

Denne serien med videoer følger denne ene hundens fantastiske reise fra redningstidspunktet som en herreløs hund med et alvorlig tilfelle av skabb, til hennes omsorg hos Michigan Humane Society og trening gjennom deres fangstrapprogram og til hennes adoptere hjem!

American Strays frivillig Cathy Gray fra Refurbished Pets oppdaget først den livredde og synlig sårede unghunden mens hun telte omstreifende hunder i Michigan. Cathy ba om hjelp fra Michigan Humane Society, som sender Humane-arbeideren Chris Oewerkerk for å hente den rammede valpen.

Hunden fikk navnet Penelope (eller Penny forkortet). Hun hadde et alvorlig tilfelle av demodektisk skabb, og etter en periode med rehabilitering ved Michigan Humane Society’s Detroit Center for Animal Care, ble Penny sendt hjem med Cathy, som sendte henne til «fengsel» for å gå inn i et hunde-program for god oppførsel der.

Penny dimitterte fengselsprogrammet med flyvende farger, og i denne siste videoen av historien hennes besøker World Animal Awareness Society Penny og hennes nye adoptivfamilie for å se hvordan det går. Det viser seg at Penny er i himmelen. Hun elsker sin nye familie, elsker å være kosete og har en fantastisk lekekamerat med familiens andre adoptivhund, Barkley.

Det er en fantastisk historie å se Penny gå fra en syk, hjemløs hund til en «absolutt sweetheart» som er veldig elsket av sin nye familie!

Loading...