I all hemmelighet planter mannen 1,2 millioner solsikker – for å feire 50 års ekteskap

Hvilken spesiell gave gir du til personen du har vært gift med i 50 år? Det var spørsmålet Lee Wilson, en bonde i Kansas, stilte seg selv da årsdagen nærmet seg.

solsikkeblomst jubileum2

YouTube

Lee Wilson, en bonde fra Kansas, lurte på hvilken spesiell gave han skulle gi til kona si, Renee, i anledning deres 50-års bryllupsdag. De to møttes på videregående skole, men ble ikke umiddelbart et par siden hun ikke kunne date før hun ble 16 år. Etter hennes 16-årsdag ringte Lee henne, og de hadde sin første date på et rulleskøyteparty. De har vært sammen siden den gang.

Lee ønsket å gjøre noe spesielt for å markere deres mange tiår med kjærlighet, og bestemte seg for å plante en åker full av hennes favorittblomst, solsikker.

solsikkeblomst jubileum3

YouTube

Med hjelp fra sønnen har han i hemmelighet plantet over 1,2 millioner solsikker på 80 dekar siden mai. Nå er det bare en uke til deres bryllupsdag, og solsikkene blomstrer.

solsikkeblomster jubileum

YouTube

– Det fikk meg til å føle meg veldig spesiell. Jeg kan ikke tenke meg en flottere bryllupsgave enn en eng av solsikker, sier Renee.

solsikkeblomst jubileum5

YouTube

Selv om blomstene var plantet for Renee, trekker deres skjønnhet til seg besøkende fra hele Kansas. Til tross for at opplevelsen skal ha vært fantastisk, har ikke Lee planer om å gjøre det samme igjen neste år. Han oppfordrer imidlertid andre til å prøve ut denne flotte gaveideen.