Alle kjørte bare forbi den påkjørte hunden, utenom én mann. Det forandret livet hans for alltid.

hund skadd
En ulykke kan skje med hvem som helst, og jeg tror ikke at personen som kjørte på denne hunden gjorde det med vilje. Men jeg kommer aldri til å forstå hvordan noen bare kan la et såret dyr ligge på den måten! Heldigvis stoppet en mann til slutt.

Løshunder må ofte unnslippe kjøretøy i vill hastighet langs motorveien. Noen ganger er ikke disse hundene så heldige. Noen ganger kan de bli påkjørt av en bil i stor fart, etterlatt for å dø – hvis ingen kommer dem til unnsetning.

Uforsiktigheten hos mennesker kan være virkelig hjerteskjærende. Men det finnes uselviske helter i denne verdenen som gjør verden til et bedre sted.

Én heroisk mann var aldri i tvil om at han skulle hjelpe, da han så en pelskledd kropp ligge hjelpeløs i veikanten.

Mannen, som heter Rodrigo Gonzalez fra Mexico City, skrudde på nødlysene sine i den farlige veibanen og bremset sakte ned mot stedet. Der fant Rodrigo den søteste, gyldenhårede valpen, skadd og sjanseløs på den travle motorveien.

Hunden klynket og greide såvidt å svaie seg opp for å hilse på Rodrigo, mens bilene tutet på ham og suste forbi.

Men det var null sjans i havet for at Rodrigo skulle la denne sårbare valpen dø. Han forstod umiddelbart at denne søte hunden var i veldig kritisk tilstand, og løftet hunden forsiktig opp for å få ham inn i bilen.

Mens han reddet denne sårede valpen, dokumenterte Rodrigo redningsoppdraget.

Etter at han fikk valpen trygt inn i bilen, svulmet Rodrigos øyne opp av tanken på hvor mye smerte denne hunden gikk gjennom – og at hvis ikke han selv hadde kjørt forbi i akkurat dette øyeblikket, ville trolig ingen andre stoppet for å hjelpe den stakkars pelskledde heller.

Heroiske Rodrigo kalte hunden Lucky – og hvilket symbolsk navn det er. Han tok Lucky til veterinæren der han tilbrakte over en uke i kritisk pleie. Lucky mistet dessverre øyet og endte opp med en alvorlig ryggskade på grunn av ulykken. Legene fortalte Rodrigo at han kanskje ikke kunne gå noen gang igjen, men Lucky er ikke en «quitter».

I denne videoen kan du se Lucky ta noen veldig små skritt til Rodrigo, som er en veldig håpefull start.

Rodrigo har reddet over 20 hunder og fostrer dem til de finner et omplasseringshjem. Lucky er nå en del av det stadig voksende, reddede valpemannskapet.

Det varmer virkelig våre hjerter å vite at han har så mange pelskledde venner å henge med.

Rodrigos snille handlinger går ikke ubemerket hen på Facebook-siden hans, som passende nok heter Dogdrigo. Noen mennesker i denne verden kan defineres som levende engler. Mennesker som vil gjøre hva som helst for å hjelpe en annen, og i dette tilfellet er Rodrigo «den hundereddende engelen».

Hunder bør aldri bli liggende såret igjen for å dø på motorveien, og heldigvis var Rodrigo der for å redde bedårende Lucky’s liv.

Vi er sikre på at dette ikke er det siste redningsoppdraget Rodrigo vil dra ut på for å redde en annen pelskledd venn. Lucky er virkelig en av de heldigste valpene i verden, og når han blir sterkere dag for dag, håper vi at han vil gå igjen snart også.

Takk Rodrigo for dine uselviske handlinger for å redde disse søte valpene!

Da jeg så hele redningsvideoen under, kunne jeg ikke holde tårene tilbake. Enden er fantastisk!

DEL gjerne dette med venner og familie.