Vaskebjørn som ble holdt i et lite bur i 4 år, reddes og ELSKER sitt nye liv

Harbour har hatt et tøft liv så langt. Han ble holdt som «kjæledyr» av en hoarder, og livet hans var å være låst inne i et lite bur i hele fire år!

Da myndighetene fant ham på en båt, var han dekket av skitt, og han gikk på håndleddene i stedet for på føttene på grunn av underernæring, som førte til at han var krumbøyd i det lille buret sitt. Eieren hans innrømmet overfor myndighetene at han ikke hadde åpnet Harbours bur eller renset det på minst to år!

Den stakkars lille vaskebjørnen ble reddet av Animal Advocates. På sin første dag i sin nye, romslige utendørs innhegning, utforsket han eiendommen sin med nysgjerrigheten til en unggutt. Han spiste et eple… Mmm, kjempegodt! Plasket hendene i en vannskål… så gøy! Og fikk klemmer… elsket det!På null tid spratt Harbour rundt og lekte med alle de fantastiske nye tingene i miljøet hans, som vann og tregreiner.

Han elsker også dusjer. Hvem ville ikke dét etter å ha vært innesperret og uvasket så lenge!


Dessverre kan ikke Harbour slippes ut i naturen igjen på grunn av sin fysiske tilstand, men vaskebjørnen er veldig tilfreds og stortrives på Animal Advocates-reservatet. Han elsker åpenbart å få oppmerksomhet fra omsorgspersonene sine og er ekstatisk over å være på et sted hvor han kan få lov til å være vaskebjørn!

DEL Harbours redningshistorie med familie og venner!