Ingen dukket opp på denne gutten med autismes bursdag. Men så spurte mamma Facebook om hjelp.

Dette er en av de historiene som virkelig fyller deg med varme og gir deg troen tilbake på det gode i mennesker. Se bare hva som skjedde da ingen av de 16 inviterte barna dukket opp i denne autistiske guttens bursdag.

Dette er Glenn Buratti, en 6 år gammel gutt fra Osceola County i Florida med en mild grad av autisme og epilepsi. Tidligere denne måneden ønsket mammaen hans, Ashlee, å arrangere et bursdagsbesøk for ham, hvor de inviterte 16 barn fra klassen hans. Ingen dukket opp.
autisme1

«Jeg vet at dette kanskje er noe teit å syte om, men hjertet mitt er knust på vegne av sønnen min. Vi inviterte hele klassen hans (16 barn) til 6-årsdagen hans. Ikke ett barn kom,» postet hun i en lokal Facebook-gruppe.

Etter å ha postet dette i gruppen, kom plutselig 15 barn fra området og deres foreldre, men det stoppet ikke der.
autisme3

Brannmenn og politibetjenter fra området parkerte ved huset…
autisme4

Med presanger!
autisme5

Mannskap fra lensmannskontoret og brannmenn fra Osceola County ga Glenn en skikkelig superstjernebehandling.
autisme6

«Jeg kan ikke tenke meg annet enn at naboene må ha gløttet ut av vinduene eller søkt dekning,» skrev Glenns pappa på Facebook.
autisme7

«For en fantastisk ting av våre lokale politimyndigheter og brannmenn å gjøre,» skrev han.
autisme8

Lensmannskontoret i Osceola County fløy til og med et helikopter lavt nok over Glenns bursdagsfest til at piloten kunne vinke til ham.
autisme9

Noen ganger når du ber internett om hjelp, innfrir de faktisk!
autisme10

Bilder: John Buratti, via Daily Mail.

Det er fantastisk at slike ting skjer, i en verden som ofte preges av negative nyheter. Del denne hjertevarmende historien med dine venner og familie.