Jeg fikk ikke frem et ord da jeg innså nøyaktig hva denne hunden gjorde. Off…

Bygningsarbeideren Bhaskar Shri i Chennai, India var bare 18 da han døde i en bilulykke for noen uker siden. Den unge mannen hadde adoptert denne hunden, Tommy, fem år før, og de ​​to var konstante følgesvenner. Tommy var til og med med Shri på jobben på diverse byggeplasser.

Og lojaliteten sluttet ikke med Shris bortgang. Moren merket plutselig at Tommy var forsvunnet og antok at valpen hadde funnet en ny familie, men sannheten er mye mer hjerteskjærende.

Kort tid etter Shris bortgang, passerte en Dawn Williams, en dyreredder fra Blå Kors i India, graven til Shri og så at Tommy hvilte der. Hun tenkte ikke så mye over det med en gang…
india1
Noen uker senere gikk hun forbi igjen og oppdaget at Tommy fortsatt satt der. Han hadde ikke forlatt Shris side på flere uker.
india2
Hun kunne umiddelbart se at han var i dårlig forfatning etter å ha gått uten mat og vann for å holde seg ved Shris side. Williams ga ham mat og vann, og sier hun er sikker på han hadde tårer i øynene.
india3
Etter å ha jobbet med teamet hennes samt lokale i området, fant hun ut av Tommys identitet og gikk for å lete etter Shris mor.
india4

Kilde.

Williams sa at så snart Tommy så henne, forsvant hans dystre disposisjon da han begynte å hoppe og slikke mors ansikt. Hun var like oppløftet av gjenforeningen og fortalte Williams at hun ville beholde Tommy som en lykkelig påminnelse om sin sønn.