Den traumatiserte 4-åringen har nettopp vært med i en bilulykke. Da roer brannmannen ham ned SLIK.

Når man er vitne til alvorlige ulykker, er det vanskelig å vite hva man skal si og gjøre. Brannvesenet og ambulanse er ofte de første som kommer til ulykkesstedet og derfor må de reagere raskt og effektivt. De skal redde de forulykkede, men det er også en del av jobben å roe ned de innblandede.

Det er alltid tøft å se et barn som har blitt alvorlig skadet. En av brannmennene som ankom til ulykkesstedet i denne historien fikk i oppdrag å ta seg av en 4 år gammel gutt i sjokk. Casey Lessard fikk et anrop om en ulykke på Mississippi Highway ved D’Iberville, etter at Vanessa Darnell og de 5 barna hennes hadde havnet i en bilulykke.

Mammaen og 3 av barna hennes ble kastet ut av frontruta. Vitner til hendelsen kontaktet umiddelbart redningstjenesten, før politiet og brannvesenet kom. Vanessa og 4 av barna hennes ble hastet til sykehuset, mens lille Gabriel på 4 år måtte vente på en ambulanse som skulle frakte ham til samme sykehus.

Gutten lå festet til en båre, slik at han ikke skulle bevege seg for mye før de fikk gjennomgått flere tester på sykehuset. Brannmannen Casey så på den stakkars gutten og tenkte umiddelbart at han måtte være livredd etter en så forferdelig ulykke, der han lå helt alene uten familien sin.

Og Gabriel var virkelig traumatisert etter sjokket av å se familien sin skadet, og med alle disse fremmede menneskene som løp rundt ham. Brannmannen begynte derfor å snakke med ham og spurte ham om favorittfargen hans, favorittdyret og hva han likte å gjøre.

“Det er masse lyder og fremmede der og jeg ser for meg at han hadde vondt overalt, så jeg snakket med ham og stilte ham spørsmål. Han ville ha en klem, men vi kunne ikke ta ham av båren, siden han kunne ha skadet ryggen. Han ville bare at noen skulle være der for ham,”  forklarer Casey i videoen nedenfor.

Rick Camarena, som også var til stede ved hendelsen, ga derfor mobilen sin til brannmannen for å se om de kunne distrahere gutten. Casey så at han hadde Netflix på telefonen og satte på den første barnefilmen han kunne finne: Happy Feet!

Et par minutter senere hadde Gabriel roet seg ned litt, selv om han fortsatt hadde vondt og var i en skremmende situasjon. Men dette ga ham muligheten til å tenke på noe annet en liten stund. Casey forklarer at han ikke gjorde noe spesielt og forstår ikke helt all denne oppmerksomheten i mediene, siden han selv mener at han bare gjorde jobben sin.

“Jeg vet at alle jeg jobber med hadde gjort det samme. De andre jeg jobber med i brannvesenet, ambulansepersonellet og akuttlegene, det lokale politiet og alle gode samaritaner gjorde like mye, om ikke enda mer enn meg, da vi fikk dette anropet. Jeg er bare mannen på bildet.”

Familien kom unna med noen skader, men både mamamen og barna hennes er forventet å komme seg helt etter ulykken. Vi vil takke alle vitner på stedet som ringte etter hjelp og som også hjalp til med å få ut de skadede, i stedet for å ta bilder og filme. Det er disse personene og redningsmannskapet som gjorde det mulig at denne historien kunne få en lykkelig slutt, så vi vil gjerne hylle alle disse fantastiske menneskene!

Loading...