Døende mann får et siste besøk av sin elskede hund og et MIRAKEL finner sted.

james-wathen

Det er en historie nesten for god til å være sann. Syehuset Baptist Health Corbin Hospital i Kentucky hadde strenge regler mot å ta med kjæledyr på sykehuset. Men da sykepleierne la merke til at pasienten James Wathen ble stadig sykere og sluttet å spise, trass i at de ga ham den beste behandlingen de kunne by på, bestemte de seg for å oppfylle hans siste ønske; å få se hunden sin igjen.

Da Wathen ble sendt til sykehuset ble han tvunget til å gi fra seg sin dyrebare, aldrende og enøyde Chihuahua ved navn Bubba. Til tross for reglene om at ingen dyr er tillatt, gjorde sykehuset alt de kunne for å spore opp hunden igjen, og med god hjelp fra folkene hos Knox-Whitley Animal Shelter, klarte de å finne ham. Utrolig nok hadde også Bubbas helse gått stadig nedover etter seperasjonen fra sin kjære eier.

Sykepleierne hastet avsted for å bringe de to sammen igjen, og da skjedde magien:

James begynte å gråte og Bubba begynte å klynke og gjorde sin lille «happy-dans». Sykehuset kan nå rapportere at James «definitivt føler seg bedre» og at han er mer klar til sinns og engasjert enn før.

gjenforeningen

Sykepleier Kimberly Probus sier at han ikke lenger ser ut som den samme mannen og at hun aldri hadde trodd forbedringen hans skulle bli så bra, og fortsetter:

– «Han hadde gitt opp alt håp om å noensinne bli bedre uten sin venn, men så snart de ble gjenforent, tror jeg de begge nå har en grunn til å leve. Det er helt utrolig!»

Probus forteller at både Wathen og Bubba spiser normalt igjen og at selv hunden er synlig mer positiv. Wathens tilstand er fortsatt ikke stabil, men etter å ha sett Bubba, er ikke døden lenger umiddelbart forestående.

– «Det ville den vært hvis vi ikke hadde kommet opp med denne løsningen», sier Probus.

Wathen vil heretter få regelmessige besøk fra sin hund, og sykehuset har nå forandret på de strenge reglene, sånn at dyr nå er tillatt for andre pasienter også.

– «Vi er etisk forpliktet til å imøtekomme våre pasienters emosjonelle behov, så vi må tillate dette når vi kan», sier Probus.

Kilde: The Dodo.

Del denne rørende gjenforeningen med alle dine venner. Dette viser at dyr er mer enn bare kjæledyr; de er våre kjære. Ingen kunne ha gjettet at denne gjenforeningen skulle ha så sterk innflytelse på Wathens helse… Eller vice versa.