Ung tenåring finner baby alene på stranden. Overleverer barnet til mor og blir sjokkert over reaksjonen.

Babyer er raske skapninger og kan fort mistes av synet hvis man er uoppmerksom bare et par sekunder! På offentlige plasser er det derfor enormt viktig å ha kontroll på hvor barnet befinner seg til enhver tid, så man ikke risikerer at noe skjer med dem.

Michael og kjæresten, Lex, var på vei hjem fra stranden i England da de så en ensom baby kravle mot den trafikkerte veien ovenfor.

Hans umiddelbare reaksjon var å løfte babyen før den kom seg opp mot den trafikkerte bilveien – og hindret trolig dermed en katastrofal ulykke. Til hans store forbauselse og vantro, var det ingen rundt ham som reagerte i det hele tatt!

Michael ristet på hodet og gikk i frem og tilbake på stranden for å se om noen reagerte på at han holdt barnet. Dessverre så det ikke ut til at noen dro kjensel på det.

Trolig passerte han 20 personer uten å få en reaksjon, og under leteaksjonen dokumenterte kjæresten Lex det hele med sin mobil.

I videoen ser man Michael bærende på babyen mens han aktivt leter etter noen som drar kjensel på den. Etter en stund sier barnet «mamma», og strekker ut armene mot en kvinne som prater i mobilen.

baby stranden

Kvinnen fortsatte da å prate i telefonen uten å reagere i det hele tatt. Etter hvert tar hun babyen og løfter den bort fra Michael. Ingen tegn til fortvilelse eller takknemlighet, ikke så mye som et «tusen takk». Hun bærer babyen tilbake til plassen deres på stranden, mens hun fortsetter samtalen sin i telefonen.

«Tuller hun?», hører man en sjokkert Lex si mens hun filmer. Michael rister på hodet i sjokk og forlater stedet.

Videoen ble lastet opp på TikTok og ble spredd i hopetall. Mange raste over kvinnen som ikke engang takket den unge mannen, eller så ut til å bry seg ett sekund.


Herre, min hatt… Hva skal man si til sånt?