Gift, italiensk par var sammen i 60 år – døde av coronavirus med 2 timers mellomrom.

Et eldre ektepar hadde levd et langt og lykkelig liv, men døde samme dag etter 60 år sammen. Ifølge myndighetene var dødsårsaken koronavirus, og paret døde med bare noen timers mellomrom, ifølge Daily Mail.

82 år gamle Severa Belotti og 86 år gamle Luigi Carrara ble satt i karantene i Italia og tilbrakte de siste dagene sammen hjemme uten noen andre ved deres side, bortsett fra hverandre.

Parets sønn, Luca Carrara, sier at foreldrene hadde blitt satt i karantene i sine egne hjem, og at han ble beordret til ikke å besøke dem. Paret hadde høy feber så vel som andre symptomer på grunn av koronavirus, men ingen kunne ta seg av dem.

Severa Belotti y Luigi Carrara tenían 82 y 86 años y estuvieron casados durante más de 60 años. Murieron este martes con…

Publisert av RPC Radio Onsdag 11. mars 2020

Sønnen forklarer videre at Luigi var på sykehus i helgen og kona en dag senere, hvoretter de ble satt i karantene i hans hjem. I følge sønnen døde foreldrene med to timers mellomrom.

– De døde alene, det er slik viruset fungerer, sier sønnen til Daily Mail, som føler stor tristhet over at han ikke fikk muligheten til å ta farvel med foreldrene sine.

– De kjære dine blir liggende ensomme, og du kan ikke ta farvel, klemme dem, prøv å trøste dem eller berolige dem med en liten hvit løgn om at «alt vil gå bra», fortsetter Luca.

Å dø alene og isolert er ikke noe man ønsker. Heldigvis hadde Severa og Luigi hverandre.

La denne historien være en oppfordring til å være forsiktig, for å unngå å smitte eldre og sårbare med koronaviruset!

Nå er det viktig at hvert enkelt menneske tar ansvar og sørger for at de gjør det de kan for å forhindre spredning av dette viruset. Måtte dette ta slutt snart!