Mann i dyrehage tirrer løve i bur: Stapper hånden i munnen på dyret og det uunngåelige skjer.

Det er ikke for ingenting at det er forbudt å ta på dyrene i dyreparken. Denne mannen skulle (på død og liv) lære denne leksen på den harde måten.

En video av en mann i en jamaicansk dyrehage som får bitt av fingeren av en løve han drev og plaget, har gått viralt. Du kan se hvordan mannen stikker fingeren gjennom gjerdet og fortsetter å berøre løven rundt dyrets munn.

På et tidspunkt bæljer han til den allerede opprørte løven, mens han klapper i hendene. Men dét skulle vise seg å bli kostbart. Idet han strekker hånden gjennom gjerdet nøler ikke løven med å gjøre det rovdyr gjerne gjør: Biter.

Et øyenvitne sier at mannen, som er en ansatt ved Jamaica Zoo, lagde mye oppstyr og leven – før alt gikk galt.

– Da det skjedde trodde jeg det var en spøk. Jeg trodde ikke det var på alvor. Jeg skjønte ikke hvor alvorlig det var fordi jobben deres er å sette opp et show, sa hun til Jamaica Observer.

– Da han falt i bakken, skjønte selvfølgelig alle at det var på alvor. Panikken spredte seg raskt.

Videoen har reist bekymring for løvens velferd og hvordan dyrene blir behandlet av personalet. Direktøren for Jamaica Society for the Prevention of Cruelty to Animals sier at hendelsen vil bli etterforsket.

I en uttalelse forsikrer Jamaica Zoo publikum om at dyrehagen er et trygt sted for mennesker og dyr.

jamaica zoo brev

Mange nettbrukere mener at mannen har seg selv å klandre og at han aldri burde ha gjort løven sint. Hva tror du?

Advarsel: Bildene nedenfor viser hendelsen og kan virke støtende.

Av og til må vi rapportere om de forferdelige tingene som skjer i verden, for å gjøre flere oppmerksomme. Slik blir vi flere som kan snakke for dyrene og kjempe for deres rett til sine egne liv.