Kvinne forstørrer leppene tre ganger – sier i et intervju at hun nå ser finere ut.

Flere og flere unge velger å gå under kniven i håp om å oppnå det de anser for å være perfeksjon. Dette er tilfellet med Andrea Emilova Ivanova, en student fra Bulgaria, besatt av leppestørrelsen sin.

Andrea er så besatt av dette at hun booket inn på hver eneste plastklinikk i byen for å «fikse» leppene. Hun har ikke bare brukt tid på dette, men også store summer. Hun tror heller ikke at hun noen gang vil kunne få den perfekte størrelsen på leppene.

Imidlertid vil hun ikke la dette stoppe seg, og vil ikke gi opp før hun har nådd den perfekte størrelsen. Hun forteller også at hun har fått flere frierier takket være de store leppene.

Andrea er langt fra ferdig med plastikkirurgien. Hun planlegger å gjøre leppene tre ganger større enn de er nå, for å følge med på mote og skjønnhetsidealet. Hun har allerede gjennomgått femten prosedyrer, med alt fra geler til fyllstoffer. Hver eneste behandling koster $167 (~1450 kr), rapporterer britiske Metro.

Andrea har alltid vært fiksert på tanken om store lepper, og selv som liten jente tenkte hun alltid at hun ville være vakrere hvis de var større.

Andrea sier at hun elsker leppene slik de er nå, og tilhengerne hennes oppfordrer henne til å gjøre dem enda større. Hun liker følelsen av å våkne etter en ny prosedyre, men innrømmer også at denne følelsen ikke varer veldig lenge. Hun mener at hun må fortsette å streve for å oppnå det perfekte utseendet, og vil ikke gi opp før hun finner det.

Kanskje er det hennes «beundrere» som oppfordrer henne til å fortsette denne usunne oppførselen, som en slags syk fetisj eller «for moro skyld» for enkelte skadde individer som vil se hvor langt hun er villig til å gå. Det hadde sannsynligvis vært bedre om Andrea hadde lagt denne følgerskaren bak seg. Forhåpentligvis vil hun en dag akseptere seg selv og slutte å prøve å oppnå det umulige.

Ikke glem å dele denne artikkelen med vennene dine for å høre deres meninger.

Loading...