Mann finner fjelløve sittende fast i en felle – velger å frigjøre den i HJERTESTANSENDE video.

Dette intense opptaket av en naturvernoffiser i Utah som frigjør en stor puma, vil garantert få deg på kanten av setet ditt!

Nylig ble naturvernoffiser Mark Elkins tilkalt angående en puma fanget i en bobcat-felle. Det er ulovlig å fange en puma med vilje i Utah, så når folk oppdager en fjelløve i en felle, er de lovpålagt å slippe dyret løs eller varsle myndighetene innen 48 timer.

Elkins sa at store pumaer ofte er i stand til å trekke seg ut av fellene selv (ettersom fellene er utformet slik at de ikke skader dyrene), men i dette spesielle tilfellet hjalp han til med å slippe ut katten. Vanligvis ville han brukt en beroligende pil, men han kan ikke alltid få en når han drar til avsidesliggende områder som der denne katten var, rapporterte ksl.com.

Ved å bruke fangstenger nærmer Elkins seg katten for å prøve å frigjøre labben hans. På et tidspunkt i redningen hopper pumaen opp på en tregrein mens Ekins strekker seg for å frigjøre labben og greinen knekker! Men Elkins griper rolig fangstangen og fortsetter håndteringen av den store katten.

Til slutt bruker Elkins et teppe for å roe katten og frigjøre labben hans tryggest mulig. Heldigvis var pumaen uskadd (bortsett fra en liten skrape på labben) og løp ut i naturen igjen.

Loading...