Kvinne får vite at katten hadde en bestis i fosterhjemmet – da gjør hun noe helt utrolig.

Da Dwight først ankom et lokalt dyrehjem i Kennebunk i Maine, tok det ikke lang tid før den nye moren hans fant ham og ble forelsket øyeblikkelig. Hun hadde tenkt på å adoptere en katt i noen år, og så snart hun så Dwight, visste hun at han var den hun hadde ventet på.

“Dwight er den søteste katten jeg noensinne har møtt,” sa Megan Marsh, Dwights mamma, til The Dodo.

“Jeg hadde aldri hatt en katt før han og var bekymret for at jeg skulle få en katt som var reservert og bare gjorde sine egne ting – Dwight er IKKE den katten! Helt fra den første dagen elsket han klapping, kyss og kos. Han følger meg rundt i leiligheten min, må være sammen med meg til enhver tid og sover hos meg hver natt.”

dwight1

Dwight ble opprinnelig funnet som en bortkommen i Mississippi og tatt inn av et fosterhjem før han tok den lange turen til Maine for å finne sitt evige hjem. Marsh visste ikke så mye om livet hans før hun adopterte ham – helt til hans tidligere fostermor kom i kontakt og fortalte henne alt om fortiden hans.

Mens Dwight var i fosterhjem, hadde han møtt en annen fosterkatt ved navn Conan, og paret ble øyeblikkelig bestevenner. I over et år gjorde de alt sammen, til det var på tide at Dwight skulle reise til Maine. Conan ble sittende igjen – men da det endelig var hans tur til å ta turen til samme husly i Maine, visste fostermoren at hun måtte nå ut til Marsh for å se om paret kanskje kunne gjenforenes.

dwight2

Marsh var nølende med det første, men jo mer hun tenkte på det, desto mer visste hun at det var ment å være, og før Conan til og med hadde blitt lastet inn i transportbilen, var adopsjonen offisiell. Conan og Dwight skulle endelig være brødre igjen.

“Jeg bor i en leilighet og var ikke sikker på om jeg hadde nok plass,” sa Marsh.

“Etter å ha tenkt lenge på det, var det bare fornuftig – de var bestevenner før, jeg ville vært gal om jeg ikke ikke gjenforente dem!”

dwight3

Da Conan først kom til sitt nye hjem, var han ekstremt redd. All reisen og endringen hadde vært mye for ham, og han var ikke sikker på hva han skulle gjøre.

Så snart han så Dwight, var han imidlertid litt roligere. Etter hvert som dagene gikk hjalp broren hans mer og mer ut av skallet hans, til Conan til slutt skjønte at han var hjemme.

dwight4

“Han og Dwight husket hverandre og var venner igjen – jeg sto faktisk opp midt på natten for å finne de to kose seg i Dwights lille seng,” sa Marsh.

“Det var den søteste tingen noensinne! De er nå uatskillelige. Er den ene der, er den andre vanligvis der også. Det er tydelig at dette var den beste avgjørelsen!”

dwight5

Conan og Dwight var fra hverandre i syv måneder, men så snart de ble gjenforent, var det som om ingenting hadde endret seg. De falt umiddelbart tilbake til å være bestevenner og brødre, og de er tydelig begeistret for at det vil være slik resten av livet.