Politiet reddet 526 hundevalper fra et monster. Et år senere? Jeg kan ikke stoppe å SMILE.

I fjor sommer ledet hundetreneren Victoria Stilwell en aksjon som førte til at en gigantisk valpegård ble avslørt. Valpegården hadde vært i drift siden 80-tallet.

Da aksjonen var gjennomført, ble rundt 526 valper reddet fra de fryktelige kårene i valpegården og tatt til et lokalt dyremottak i et forsøk på å gi hver eneste lodne krabat et kjærlig og trygt hjem. Heldigvis dukket hele lokalsamfunnet opp på adopsjonsdagen, noe som resulterte i at samtlige hunder endte opp et sted de kan kalle sitt hjem.

Som om ikke dette var bra nok, ble monstrene bak valpegården funnet skyldig i 25 siktelser av dyremishandling, og ble dømt til 25 års fengsel. Man kan si de fikk smake litt av sin egen medisin.

Her kunne det hele ha sluttet, men denne redningshistorien blir faktisk enda mer hjertevarmende. På ettårsdagen til redningsaksjonen ble alle de nye og kjærlige eierne til disse redningsvalpene samlet til en fest for å hedre alle som var med å redde disse vakre livene.

Alle dyr fortjener å bli behandlet med den kjærligheten og respekten de fortjener. Hvis du er enig kan du dele denne rørende redningsaksjonen. Ingenting varmer et dyreelskende hjerte mer enn å se at mishandling blir avslørt, stoppet og straffet.