Luftfartsmuseet oppdager KATTUNGER i historisk fly – det de gjør da er MINST like utrolig.

katt fly1

Kilde: Hickory Aviation Museum

Da dette luftfartsmuseet oppdaget at et kull med kattunger var blitt født inne i et historisk fly, hjalp de museumsansatte umiddelbart til med å redde kattene.

Det var i Hickory Aviation Museum i North Carolina at en kattemor og hennes fem kattunger ble funnet i cockpiten av et Lockheed T-33 Shooting Star-fly.

I oktober undersøkte en ansatt ved North Carolina-museet noen merkelige lyder de hørte komme fra et av museets fly og fant ut at kilden var en katt og hennes fem kattunger, ifølge Charlotte Observer.

«Ikke bare kjemper vi mot regn, vind, varme, veps og fugler, en av kattene som streifer rundt på flyplassen nær terminalen bestemte seg for å ha kattunger inne i T-33 Shooting Star-flyet,» skrev museet på Facebook da de delte nyhetene om katteinntrengerne. «Hvis noen er på utkikk etter en kattunge, vennligst kom innom i museets åpningstider og forhør deg.»

Katten hadde født kattungene inne i museets historiske Lockheed T-33 Shooting Star-fly og gjemt dem i flyet til de var store nok til å bli oppdaget gjennom cockpiten. Hickory Aviation Museum sparket ikke kattene ut, men satte i gang med å finne en redningsløsning; noen som kunne ta seg av og adoptere dyrene.

Humane Society of Catawba County hjalp Hickory Aviation Museum med å fjerne kattene trygt fra bygningen.

I stedet for å prøve å fange kattene for hånd og potensielt skremme kattene bort fra museumsområdet og til Hickory Regional Airport i nærheten, satte de ut noen humane feller rundtom i museet. Tilgangen til flyet var stengt for museumsgjester inntil redningspersoner fikk hentet kattene.

Den 31. oktober fanget Humane Society of Catawba County den siste katten som hadde bosatt seg på Hickory Aviation Museum. Kattene er nå under senterets omsorg, hvor de vil få vaksinasjoner og forberede seg til adopsjon i desember.

Kattemoren, Phantom, brukte de lengst tid på å spore opp, fordi hun – i motsetning til sine unger – IKKE var født i går og klarte å overliste de dumme fellene.

«Hun går over tallerkenen og henter maten og hopper ut før fellen går av,» sa Erin Hooks, direktør for utvikling for det humane samfunnet, til McClatchy News. «Jeg har aldri sett noe lignende.»

DEL denne purrfekte pusehistorien med dine katteglade venner på Facer’n.