Hunden ble skilt fra sine nyfødte valper – men se nå på det kjærlige gjensynet

Denne hunden ble berget, men skilt fra sine nyfødte valper. Her er det kjærlige gjensynet.

Den lille Shih Tzu-hunden Asha Attie ble igjen i et hundehjem da fødselen hennes akkurat hadde startet. Det var tydelig for personalet at hun hadde levd et liv med alvorlig forsømmelse fordi pelsen hennes var matt og full av lopper.

Pelsen var så lurvete og skitten at det var umulig for hennes fire nyfødte valper å spise. I begynnelsen av livet er mat veldig viktig, og det faktum at de ikke en gang kom seg gjennom pelsen betydde en direkte fare for valpenes liv.

Den ideelle organisasjonen The Bill Foundation ble snarest kontaktet i håp om at de kunne bidra til å gi den nye familien en sjanse. Personalet der strømmet straks inn og etter bare noen få timer var de på vei for å hente tispa og valpene hennes.

De tok dem til veterinæren der Asha ble skilt fra valpene for å få omsorgen hun trengte så snart som mulig. Det tok over 90 minutter å barbere pelsen hennes.

Ubeskrivelig gjensynsglede

Når hun da får se barna sine igjen, er gleden og lykken tydelig. Det tar bare noen få øyeblikk for den nye moren å få valpene til å begynne å spise sitt første ordentlige måltid i livet.

Gjenforeningen deres er så fantastisk å se, det er virkelig et sterkt bånd som blir opprettet mellom mor og barn på et øyeblikk!

Vi kan med glede si at hele familien nå er lykkelig, sunn og at alle har funnet et permanent hjem.

Så fantastisk at disse vennlige menneskene eksisterer, alltid klare til å gjøre alt som trengs for å sørge for at disse vakre dyrene lever lykkelig!