Hund reddet fra alvorlig omsorgssvikt – kan knapt tro at hun endelig får den sengen hun fortjener

Angels historie er en hjerteskjærende fortelling om omsorgssvikt og mishandling. Men takket være den dedikerte innsatsen fra fantastiske mennesker var hun i stand til å snu livet sitt rundt og begynne på nytt.

Tidligere eiere feilet i å gi henne ordentlig omsorg, og kroppen hennes bar preg av livet hun hadde hatt: Hun var tildekket av skabb og brannskader. Redningsorganisasjonen Sidewalk Specials i Cape Town, Sør-Afrika, sa at Angel var et av de verste tilfellene av omsorgssvikt de hadde sett. Men øyeblikket Angel ankom fosterhjemmet sitt i Cape Town, forstod hun at ting skulle bli annerledes.

For det første hadde hun sin helt egen seng å ligge i – og hun elsket den! For det andre hadde hun en lege som tok seg av alle sykdommer og smerter. Og til slutt ble hun adoptert av en kjærlig familie med hunder, katter og masse kjærlighet og moro å dele. To måneder senere er det vanskelig å kjenne igjen Angel, så sunn som hun ser ut.

Angels historie tjener som inspirasjon for alle som tror på kraften av kjærlighet og medfølelse – DEL den for å lyse opp dagen til dine venner og familie på Facebook!