Mann med smertefull fortid adopterer fire fosterbarn – men det neste han gjør sjokkerer dem.

Rob Scheer vil sørge for at ingen andre barn i fosterhjemssystemet opplever det samme som han selv har gjort, så da han selv adopterte fire fosterhjemsbarn, nøyde han seg ikke med bare det…

Rob Scheers liv har vært preget av ekstrem vanskelighet. Etter å ha vokst opp i et hjem som var fylt med mishandling, mistet Rob begge foreldrene da han var bare 10 år gammel. Han ble deretter tvunget inn i fosterhjemssystemet, der ting ikke ble bedre.

Men i stedet for å la vanskelighetene hindre ham, valgte Rob å bruke dem som motivasjon for å skape et meningsfylt liv. Og det er akkurat det han har gjort.

Nå som han er far til fire er Rob fast bestemt på å sikre at ingen barn i fosterhjemssystemet må gå gjennom det han og hans barn har opplevd. Han har gjort det til sin oppgave å øke bevisstheten om utfordringene i fosterhjemssystemet og å kjempe for endring.

Så da Rob og mannen hans ønsket fire nye fosterbarn velkommen inn i hjemmet sitt, ble de sjokkert over å se at hvert barn ankom med en søppelsekk fylt med eiendelene sine. Denne opplevelsen inspirerte Rob til å ta affære.

Han visste at disse barna trengte å føle seg ønsket og elsket, og han gjorde det til sin oppgave å gi dem barndommen han selv aldri hadde.

Gjennom sitt engasjement og ved å dele sin egen historie, håper Rob å inspirere andre til å ta handling og gjøre en forskjell i livene til fosterbarn. Han mener at hvert barn fortjener å føle seg ønsket og elsket. Hans historie er et vitnesbyrd om kraften i motstandskraft, besluttsomhet og kjærlighet.

Rob holdt også en TED-tale nylig hvor han deler mer av historien sin og oppdraget sitt om å gjenopprette verdigheten til barna han ønsker velkommen inn i familien sin.

Verden trenger flere mennesker som Rob, så sørg for å DELE dette hvis du òg mener at flere burde la seg inspirere.