98 år gammel mor flytter inn på eldrehjem for å ta seg av sin sønn: «Slutter aldri å være mamma»

ada
Det spiller ingen rolle hvor gammel vi blir. Våre mødre vil alltid se på oss som om vi er deres små barn. Det er en mentalitet som ingen mor er i stand til å vokse av seg, og med god grunn.

Ada Keating, for eksempel, kan gjerne være 98 år gammel, men hennes 80(!) år gamle sønn trengte hennes hjelp. Dette er en historie som viser hvor grenseløs en mors kjærlighet kan være og hvor vanskelig det kan være å gi slipp.

Hennes sønn, Tom, er kanskje den største mammagutten noensinne, men han skammer seg slettens ikke ikke over en slik tittel. Han elsker sin mor og setter virkelig pris på all den hjelpen hun gir. Han har alltid vært i nærheten av sin mor, og han har aldri blitt gift. Store deler av livet bodde han med Ada også. Av yrke har han vært maleren og dekoratør, og han kan virkelig sies å ha levd en veldig full eksistens.


ada tom
Da han omsider fikk behov for ekstra omsorg, flyttet han inn i pleiehjemmet Moss View. Siden Ada er en tidligere sykepleier, ville hun komme innom så ofte hun kunne for å gi ham den ømme, kjærlige omsorgen han trengte. Men besøkene fyllte ikke tomrommet i Adas hjerte. Hun savnet å bo med Tom og ønsket å rette opp i dette problemet.

Hun valgte å flytte inn i Moss View og tilbringe sine siste dager sammen med Tom. Nå er de to i stand til å tilbringe nesten hvert våkne øyeblikk sammen. Fra soloppgang til solnedgang holder de sammen. Hun kommer for å si «god morgen» til sin sønn hver dag, og stemmen hennes er det siste Tom hører før han legger seg hver kveld. Drar hun til frisøren for å pynte på permanenten, vil Tom vandre rundt i hallene og se etter henne.


Som Ada selv sier; du slutter aldri å være mor. Tom er glad for å ha henne ved siden av seg og er begeistret over at hun flyttet inn til ham. Deres utvidede familie er også fornøyd med arrangementet. De vet nøyaktig hvor nær disse to er hverandre. Det er sjeldent å se en mor og sønn som bor i et omsorgssenter sammen. Moss View-arbeiderne har aldri sett på maken.

Deres behov blir tatt vare på her. De to forblir uatskillelige og de vil aldri ha det på noen annen måte. Ada var sykepleier av yrke, og det er lett å se hvorfor hun er et slikt givende vesen.

Sjekk ut det fantastiske klippet for å se dette flotte paret sammen.

For en herlig historie.