Den tyske schäferhunden bryr seg dypt om sin lille favorittjente – så omsorgsfull!

Det er et kjent uttrykk «hunder er menneskets beste venn» – men rent så enkelt er det jo ikke.

En god hund elsker noen som elsker dem, og det er tilfelle med den dynamiske duoen, den lille jenta Tallulah og den tyske schäferen Loki. Hvis du ikke har hatt muligheten til å se dette fantastiske paret, ta en titt og lær mer om det fantastiske forholdet mellom dem.

loki tallulah1

Loki, en vakker tysk schäfer som gjorde seg hjemmekjær hos Symes-familien tre år tidligere. Den vakre schäferen har sin egen konto på Instagram som viser hans daglige aktiviteter. Noen innlegg kan vise hans tidligere tvangsmessige oppførsel der han hopper på bord og river papir. Matfar, Ryan, innrømmer at han ikke var så nøye på oppdragelsen og for ofte lot Loki gjøre som han ønsket, heter det i informasjonen.


Livet endret seg da babyen Tallulah kom. En stor hund sammen med en hjelpeløs nyfødt kan skape angst hos nye foreldre. Alle bekymringer forsvant da familien så den umiddelbare endringen i Loki da han første gang møtte sin lille venn.

loki tallulah2

Det ser ut til at Tallulah ikke kan gjøre en bevegelse uten at hunden hennes passer på henne. Videoen viser beskyttelseshunden som starter som barnevakt med en gang hun kommer fra sykehuset, og det fortsetter til den dag i dag, selv om han og babyen har blitt lekekamerater. På Instagram viser den store hårballen utrolig mildhet og kjærlighet i hver handling med sin «menneskelige venn».

Loki og Tallulah nyter flere timer sammen daglig. Denne fantastiske videoen viser hvordan Loki alltid finner nye måter å få sin lille blonde venn til å le av glede. I følge Ryan viste Loki aldri sjalusi mot sitt nye familiemedlem, slik mange store, hårete brødre kan gjøre, og hadde umiddelbart en beskyttende og leken oppførsel overfor Tallulah så snart hun kom hjem. Tallulah har aldri vært redd i leken med hunden, og hun ser ut til å forstå kjærligheten han føler for henne.

Forholdet mellom hunden og den lille jenta har ikke noe med trening å gjøre. Deres fellesskap er basert på kjærlighet, respekt og vennlighet. Hva synes du om Tallulah og Loki? Fortell oss hva du liker best med denne duoen.