Ensom dame forteller noe rystende til ambulansen. Så gjør de noe HELT spesielt for henne.

Ensomhet hos eldre er mye mer vanlig enn vi kanskje tror. Ikke alle har venner eller familie – og selv om de har, er det ikke sikkert de gir den oppmerksomheten de helst burde. I slike tilfeller kan en liten gest gjøre en enorm forskjell!

Ambulansen i Rotterdam-Rijnmond delte et innlegg på Facebook om en ensom gammel kvinne. Der skrev de:

«Alene i verden, ingen internett eller datamaskin, bare hennes fire favorittdyr. Noen ganger møter du dem, en enslig eldre person uten familie eller venner, uavhengig, aldri trengte hjelp og plutselig trenger hjelp.»

Den eldre kvinnen hadde gått ut på sykkelen for å kjøpe dyremat, men det ble for mye for henne. Hun falt om og måtte tilkalle hjelp. Ambulansepersonellet hjalp henne og fant heldigvis ingen problemer med helsen hennes.

Kvinnen ville ikke under noen omstendighet til sykehuset – hun ville hjem og ta vare på dyrene sine. Hun hadde ingen andre til å ta seg av dem.

Det er da et kompromiss inngås: Sammen kjøper de først dyrefôr og så slipper de av kvinnen hjemme. Politiet frakter sykkelen til huset hennes.

Vel hjemme blir det klart for de ansatte at kvinnen trenger hjelp, som også kalles inn. Støvsugeren hennes er ødelagt, men hun har ikke penger til en ny. Å bestille på nett er også umulig, da hun ikke har internett. Hun har en spesiell støvsuger i tankene, men hun må spare penger først for å kunne kjøpe den.

Videre fortsetter innlegget: «Vi måtte dessverre fortsette, men litt senere passerte vi en butikk. Og hva så vi der? Jo, nettopp den støvsugeren var til salgs 🧐. Vi så på hverandre, bremset ned og kjøpte støvsugeren.»

De kjørte raskt tilbake til den eldre kvinnen som ble svært rørt over gaven. Hun fortalte de ansatte at hun aldri har fått en gave i løpet av de siste 50 årene.

«Nå måtte vi gå veldig fort før vi tørket en tåre selv. Dagen vår kunne heller ikke blitt bedre», bedyrer ambulansepersonellet.

For en god gjerning av disse ambulansearbeiderne! Er du ikke enig? DEL gjerne den fine gesten og hjelp oss inspirere ALLE til å gjøre en liten forskjell for noen!

Loading...