Eks meth-avhengig jente poster før og etter-bilder etter å ha fått sitt vitnemål. Nå hyller vi henne.

Vi læres alltid at det aldri er for sent å snu livet sitt.

Selv om det kan virke som om du har tatt for mange gale svinger, at oddsen er stablet så høyt mot deg at det er umulig å overvinne den, er det veldig sjeldent tilfelle. Med riktig støtte og tankesett kan du gjøre endringer for å slå den personlige kampen du står overfor.

Jamee Valet kan absolutt gå god for det. Hun er en 25 år gammel tidligere metamfetamin – og heroinmisbruker fra Sweet Home, Oregon, og hun har skapt bølger på internett etter å ha lagt ut en serie dramatiske før og etter bilder.

Illustrasjonsfoto.

Bildene hennes ble delt på Facebook-siden The Addict’s Diary, hvor folk blir invitert til å poste sine overvinnelseshistorier i forhold til rusmisbruk. Hun fortalte hvordan hun overvant sin avhengighet ved å snu livet sitt rundt – hun har til og med fått GED-diplom for fullført utdanning.

«Jeg heter Jamee og er en tidligere heroin -og methavhengig,» lyder hennes innlegg.

“Disse bildene har to års mellomrom. Den bedre versjonen av meg var bare noen måneder siden da jeg fikk min GED!

“Overvinnelse er mulig!”

Valet har nå ambisjoner om å bli en estetiker, etter å ha kjempet for å låse demonene sine godt inne i fortiden.

I et intervju med Daily Mail avslørte hun hvordan hun hadde hatt en tøff barndom, og vendte seg til narkotika, sex og alkohol i et forsøk på å «slippe unna virkeligheten».

Narkotikabruken hennes gikk over fra å røyke pott klokka 13 til å ta piller av alle slag innen 15. Etter å ha droppet ut av videregående skole og blitt voldtatt av to menn på en natt da hun var 17 år gammel, gikk hun videre til heroin og meth.

«Jeg ble traumatisert og deprimert av voldtektene, og det første jeg gjorde den dagen jeg gikk ut av døra, var å møte en fyr,» sa hun.

Fantastisk recovery-historie

Som 19-åring ble hun arrestert for første gang for å ha forsøkt å ranet noens hus. Hun skulle bli arrestert ytterligere fem ganger, og også prøve å ta sitt eget liv i fengsel.

«Selvmord var min fluktplan hele livet,» forklarte hun.

«Da jeg satt i fengsel for første gang, hadde jeg ikke medisiner for å numme meg, og handlingene mine fortsatte å innhente meg.»

En lang og vanskelig vei til bedring ga Valet tilbakefall flere ganger, men hun har nå vært ren i et år og har flyttet inn sammen med kjæresten, som hun møtte i løpet av et år langt sykehusopplegg.

Godt gjort, Jamee! Du er bevis på at folk kan knuse oddsene sine når de er nede, uansett hvor dystre ting ser ut.

Del denne artikkelen på Facebook for å sende Jamee gratulasjonene dine.

Loading...