Politibetjent redder pitbull bundet og forlatt i bitende kulde og belønnes med et kyss

Mens politimannen J. Williams gjennomførte en eiendomssjekk av Parsippany Animal Control and Shelter forrige uke, fant han en mellomstor pitbull bundet til gjerdet i et rødt bånd. Noen hadde forlatt hunden der med en leke, sekk med mat og to skåler.

pitbull reddes1

Bilde: Parsippany Police Department

Pitbullen ble forlatt en gang mellom klokken 9.00. og 10:00 om morgenen, men været ute var allerede begynt å bli kaldt. Det var 5 minusgrader, med en vindkjøling som skal ha gjort det rett og slett uutholdelig bikkjekaldt (selv for bikkjer!) Da er det kanskje ikke rart at vannet i skålen var frosset fast!

pitbull reddes2

Bilde: Parsippany Police Department

Williams plukket opp den ukjente hunden og brakte ham inn i patruljebilen sin for å varme ham opp. Pitbullen ga ham umiddelbart et takknemlig kyss! Så mens han ventet på at en dyrekontrollansatt skulle komme, kunne han ikke motstå å ta en selfie av det søte øyeblikket.

pitbull reddes3

Bilde: Parsippany Police Department

Så snart den dyrekontrollansatte dukket opp, ble pitbullen brakt inn i trygge og skjermede omgivelser. Heldigvis så hunden ut til å være uskadd. Parsippany Animal Control and Shelter leter for tiden etter hundens eier.

pitbull reddes4

Bilde: Parsippany Police Department

La oss håpe at hvis denne søte pittbullen finner en kjærlig familie som vil elske ham – slik han virkelig fortjener!