Hun glemte å stenge altandøren under stormen. Da fikk hun et besøk hun aldri hadde ventet.

Kvinnen hadde bakdøren åpen under en storm. Da hun kom inn igjen i stuen fikk hun sitt livs overraskelse.

rU00e5dyr

Hvis du bor i nærheten av skog og mark, er det ikke umulig å se hjort til tider, eller kanskje du selv har blitt besøkt av dem i hagen din? Denne kvinnen fikk i hvert fall et uventet besøk av tre søte hjortekalver, ikke i hagen, men i stuen sin!

Kvinnen kaller seg «Amscolie» på Imgur-forumet og delte historien sin da hun lot sin altandør stå åpen under en storm. Før stormen begynte, gikk hun ut for å se om hjorten som pleide å ligge utenfor huset hennes, var der. Hun brydde seg mye om dem, men kunne ikke se dem noe sted.

Men det viste seg at de ikke var veldig langt unna!

w00t

Dyr er kjent for å føle når stormer og naturkatastrofer kommer. Det er ikke akkurat kjent nøyaktig hvordan det gjøres, men de er i stand til å fornemme endringer i lufttrykk og høre lydfrekvenser som vi mennesker ikke kan.

Det er sannsynligvis hvorfor de tre små hjortene hadde lurt seg inn i kvinnens hus: Å søke beskyttelse. Man må jo ta hensyn og ikke være ansvarsløs!

wow

– Jeg lot dem sove over fordi stormen var så forferdelig, forteller kvinnen til Imgur.

Hjortemoren var sannsynligvis litt bekymret i løpet av natten, men heldigvis visste disse hjortekalvene nøyaktig hva de skulle gjøre – de fôr rett inn i skogen igjen!

Og de er veldig søte! Amscolie har rett når hun skriver: «Hvordan kunne du noensinne si nei til dette lille ansiktet?»

kult

Del denne bedårende historien med din familie og venner.