Ektemannen ber kona om å huske bryllupsdagen deres. Så dør de mens de holder hverandres hender.

Margaret og Don Livengood delte en kjærlighet man bare hører om fra bøker og filmer. I 59 år var de sammen og jeg er sikker på at deres datter, Pattie Beaver, tror på at de fortsatt er sammen i et annet liv. Margaret kjempet mot kreft mens Don slet med lungefibrose.

Paret visste at enden var nær. Etter fire dager separert i hver sine rom, mente legene det var best å flytte Margaret inn til Dons rom. De snudde sengene slik at de kunne se mot hverandre. Don var begynt å slå seg til ro med sine siste øyeblikk, men Margaret var, forståelig nok, engstelig. «Når vi kommer til himmelen kan vi gå inn sammen, akkurat som om vi skal gifte oss på nytt. En annen bryllupsreise,» minnes Beaver at hennes far sa til Margaret.

Og det var nøyaktig hva som skjedde. De møtte slutten sammen. Først Margaret klokken 8 om morgenen, deretter Don kl. 17 om ettermiddagen, men han holdt hennes hånd selv når han ga slipp på livet.

«Jeg tror ingen av oss kommer til å glemme dette. Å se disse to menneskene, som hadde tilbragt sine liv sammen, i samme rom mens de tok sine siste åndedrag er noe vi aldri kommer til å glemme,» sa parets lege, Randy Schisler.

Noen av oss kan bare håpe på å få en liten dose av den typen kjærlighet Margaret og Don delte et helt liv sammen. Måtte de hvile i fred sammen.

DEL gjerne denne nydelige kjærlighetshistorien med dine venner på Facebook.