Denne hunden ble etterlatt for å dø… Så skjedde det et mirakel.

Det er motbydelig hva noen gjorde mot lille Xena. Hun ble funnet i en veikant, nesten død. Hennes redningsmenn var ikke sikre på om det var et lik eller en kollapset hund. Heldigvis ble hun funnet akkurat i grevens tid… Etter å ha blitt frisk, reddet hun selv noen: En liten autistisk gutt.

Dette er Xena og Jonny, de er bestevenner. Men kun noen få måneder før dette, var Xena nesten død.

xena

Xena ble etterlatt for å dø i en veikant.
xena2

Da hun ble funnet så hun ut som et lik. Dyretjenesten i DeKalb County, Georgia, fant valpen etter hun hadde kollapset i veikanten.
xena3

Den fire måneder gamle kvinnelige Staffordshire terrieren/pit bull-blandingen hadde vært innesperret i et bur og sultet mesteparten av sitt korte liv før hun ble forlatt.
xena4

Vennene av DeKalb Animals opprettet en Facebook-side for å dokumentere Xenas mirakuløse forbedring. I løpet av få uker ble siden delt med tusenvis av mennesker. Donasjonene til gruppen begynte å strømme inn fra hele verden…

xena5

Etterhvert holdt redningsgruppen en tilstelning for Xena som endelig var blitt frisk nok til å møte alle sine Facebook-venner personlig.
xena6

Xena løp rett bort til Hickey-familien og begynte å leke med Jonny. Linda Hickey, som hadde fulgt Xenas historie på Facebook, observerte det hele og bestemte seg for å adoptere den reddede valpen.
xena7

Hickey-familien tok Xena med seg hjem for en prøveperiode, og en måned senere adopterte de henne offisielt. Hun er familiens 3. reddede hund.
xena8

«Jeg er sikker på at Gud hadde alt å gjøre med å føre Xena til min familie og til Jonny», skrev Linda på Facebook dagen de adopterte henne.
xena9

«Jonny har et meget begrenset vokabular. Men etter at Xena kom inn i vårt hjem, har ikke Jonny sluttet å snakke. Han snakker med henne hele veien hjem fra skolen, mens han gjør lekser og etterpå leker han med henne helt til middag.»
xena10

Dette var virkelig en «match made in heaven».

Kilde.

Loading...