88 år gammel mann kuppet et bursdagskort til sin kjære, på den mest hjertevarmende måten.

Når det kommer til innkjøp av bursdagskort, er det ikke alltid så enkelt. Motivet på forsiden skal være både fint og passende, og hvis det er trykket noe tekst inni, må også denne stemme ganske bra. Men, som regel er ikke påtrykte kort det helt store. Spesielt personlig er det iallfall ikke. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å være litt kreativ?

Det var nøyaktig hva denne 88 år gamle mannen gjorde da han kjøpte bursdagskort til sin kone gjennom 67 år. Han elsker henne like mye nå som da de først møttes, hvis ikke enda mer.

LES den hjertevarmende beskjeden han skrev på et bursdagskort til henne

Først står det følgende på kortet fra før: «Men hver gang jeg roer litt ned og tenker på deg, og bare ser deg inn i øynene, føler jeg fortsatt den gnisten som først førte oss sammen, jeg kan fortsatt høre den hviskingen i hjertet mitt som først fortalte meg at vi var ment for hverandre.»

Hvorpå mannen automatisk fortsetter med egne ord:

«…og jeg ville bli gammel med deg. Det har vi gjort, og i mine øyne er du like vakker i dag som dagen jeg møtte deg. Jeg fortalte deg ofte at da jeg først så deg, så jeg på den mest vidunderlige kvinnen i verden. I dag er du fortsatt det. Takk for at du har latt meg dele livet ditt med meg. For deg vil jeg klatre de høyeste fjell.»

old_mans_letter

Slik langvarig og ekte kjærlighet er få forunt, og hvis du er en av de som opplever det, kan du anse deg selv som en av de rikeste menneskene i verden.

Del dette vakre bursdagskortet med dine venner nedenfor.