Stjålet hund vakler hjem etter å ha rømt antatt hundekampring

En blanding av kelpie og labrador som ble stjålet fra hjemmet sitt vaklet tilbake 24 timer senere, nesten død og med forferdelige sår som dekket kroppen hans.

Alfie hadde blitt tatt fra bakgården sin i Melbourne, Australia, midt på lyse dagen. Da eieren hans, Sheena, fant ham på dørstokken en dag senere, ble hun sjokkert over det hun så.

alfie 1

Alfie hadde 20 hundebitt, stikksår, kjedemerker rundt halsen og tau knyttet til bakfoten, noe som fikk Sheena til å tro at han hadde blitt brukt som agnhund av en hundekampring.


Hun hastet med Alfie til veterinæren, hvor han fikk akuttbehandling i helgen. Han trengte 100 sting og to plasmatransfusjoner. Mirakuløst nok ble ingen av Alfies vitale organer truffet.

«Jeg synes det er utrolig at han kom hjem, han burde være død,» sa Alfies eier, Sheena, til lokalnyhetsstasjonen 7 News.

alfie 3

Hun beskrev tyveriet av Alfie som «frekt». Han ble revet fra sin trygge bakgård midt på lyse dagen og barn lekte på gaten. Politiet etterforsker og sier at en ukjent kvinne ble sett forlate Sheenas hjem.


Videre sa hun at da hun fant Alfie på dørstokken sin «hadde han tydeligvis gått veldig langt, han var dehydrert og var i fullstendig sjokk.»

Etter en helg med behandling er Alfie nå hjemme og hviler. Alfie begynner å spise og ser litt «sprekere» ut, ifølge Sheena.

alfie 2

Alfie før bortføringen.

Selv om det er et mysterium hvordan Alfie kom seg hjem, spilte hans vilje til å leve og komme tilbake til Sheena sannsynligvis en stor rolle i at han overlevde!


Daily Mail rapporterte at politiet leter etter kvinnen som er sett forlate hjemmet og sette seg inn i en bil. Hun beskrives som «tynn kroppsbygning» og mellom 25-35 år.

Vi krysser fingrene for at de tar henne og alle som står bak! Jeg er bare så glad for at Alfie, etter denne forferdelige opplevelsen, er trygt hjemme igjen hos sin kjærlige «mor».

DEL Alfies hårreisende historie – både som et minne om at slike frekke tyverier kan forekomme, så folk bør holde et godt øye med hundene sine (selv om alt tilsier at de er trygge) – OG som en gladhistorie som tross alt endte bra til slutt.