Eldre mann har ikke nok penger i kassen – da gjør tenåringskassadamen dette.

Å prøve å handle i en travel matbutikk kan være en hektisk utflukt. Men ingenting kan sammenlignes med tider når folk hamstrer inn langt mer enn de vanligvis trenger, for «nødssituasjoner».

Vi har alle nylig opplevd dette med pandemien. Shoppere tømte rader som inneholdt nødvendigheter som f.eks. dasspapir, vogner var fulle og køtider var lange. Selv om de var hektiske dagligvareturer – var de til dels nødvendige for å være forberedt, og ikke måtte gå tilbake til butikken ofte. Vi visste jo ikke hva vi hadde i vente.

Spesielt pensjonister trengte å unngå dagligvarebutikker så mye som mulig.

Og det var dét en eldre mann fra Georgetown, ved navn Layne McKeel, hadde prøvd å gjøre i krisetiden. Så snart han mottok uføretrygden, tok han en tur til den lokale matbutikken, forsynte seg med nødvendigheter og ble hjemme så lenge han kunne.

senior herre

En dag mottok Layne uføretrygden via post og var klar til å bruke den på mat og viktige ting han trengte. Så besøkte han matbutikken, hvor han fylte handlekurven med dagligvarer for rundt 170 dollar. Det han ikke tenkte på var det faktum at han var for sen til tiden hvor butikken tilbydde seniorrabatt.

Og det var da hjertet hans sank i kassa.

– Da hun sa at det var $ 173,00, sa jeg «Å nei» og jeg trakk lommeboken ut, og hadde bare $ 140, sa Layne til WRCBtv.

Den 17 år gamle kassereren måtte informere Layne om summen hans, men hun orket ikke synet av at han tok noe ut av vognen, siden alt så ut som viktige ting for ham.

tenaaring kassen

– Alt var viktige ting, og han spurte «hva jeg skylder deg?» Og jeg sa: «Det er greit, jeg skal ta det, det går helt fint,» sier Elizabeth Taylor, kasserer på Fresh N Low i Georgetown.

Mannen var villig til å fjerne noen av tingene fra vognen. Elizabeth var imidlertid fast bestemt på å hjelpe kunden, som kunne risikere helsen hans hvis han skulle ta en tur til butikken en annen dag.

random kunder

Layne visste ikke hva han skulle si – han var i sjokk. Å ha noen andre til å betale for de resterende dagligvarene var noe som ikke hadde falt i tankene hans, og han kunne ikke tro at noen ville være så snill mot ham.

tenaaring igjen

Og ikke minst – at det var en tenåring, for selv den minste summen av penger utgjør en stor forskjell for dem.

– Hun er bare en liten engel, det var dét hun var. Du vet, bare dagens lys, sa Layne.

eldre mann

Tenåringen forklarte begrunnelsen bak hennes snille handling, og ordene hennes er rett og slett hjertevarmende.

– Vi har sett mange eldre mennesker, og de prøver alle å kjøpe dagligvarer, og mange steder har gått tom for ting, så de eldre må gjerne ta støyten for det. Jeg prøver bare å gi tilbake når jeg kan, sa Elizabeth Taylor.

Selv om vi alle brukte tid fra hverandre under karantene – på mange måter ble vi alle sammen også.

Denne tenåringen handlet uselvisk og med hjertet for å hjelpe en mann hun aldri hadde møtt før. Han kommer garantert aldri til å glemme det, og det vil ikke vi heller.

Trykk på spill på videoen nedenfor for å høre både Layne og Elizabeth snakke om det som skjedde den dagen!

Gjerne DEL dette gjerne med venner og familie.