Hjelpepleier tatt på fersk gjerning mens hun gjør noe UTENKELIG mot en eldre, dement kvinne.

Gina Owens mamma, Sabina Marsden, lider av demens. Derfor kan hun ikke være hjemme alene lenger. For å hjelpe henne har familien bedt om en hjelpepleier. Denne kvinnen, 46 år gamle Stacey, hjalp til når familien ikke kunne være med Sabina, ifølge HLN.

Familien ble derimot mistenksomme på om at Stacey ikke gjorde jobben sin, så Gina installerte et overvåkningskamera i hjemmet. Men det de fikk se da var et stort sjokk for dem.

Dagen etter viste Gina kamerasystemet til en av kundene sine. Hun jobber i en elektronikkbutikk og det var bare en demonstrasjon. På smarttelefonen sin kunne hun følge bildene av hva som skjedde hjemme i stua der mammaen hennes var live. Det hun så var sjokkerende. Hjelpepleieren ga den 78 år gamle mammaen hennes noen slag. I tillegg til det så skrek hun at hun luktet og tok fra henne teppet.

Gina gikk rett hjem og konfronterte Stacey med hva hun hadde sett. Selskapet hun jobbet for har nå sparket henne. Familien mistenker at mishandlingen kan ha foregått en stund, men på grunn av at Sabina ikke kan snakke så bra lenger, så er det ikke mulig å si helt sikkert.

Politiet har etterforsket saken grundig og har utstedt en advarsel til hjelpepleieren. Familien vurderer å ta videre steg mot helsevesenet.

Du kan se de sjokkerende bildene her nedenfor. Det er helt uforståelig, grusomt og uakseptabelt at noen oppfører seg på denne måten!