Et overvåkingskamera fanget en hund snike seg inn på et sykehus. Bare følg med på hvor hun går…

Denne historien er merkelige enn fiksjon, men vil utvilsomt varme en hundeelskers hjerte.

En hel familie i Cedar Rapids i Iowa ble lamslått av deres lille miniatyr-schnauzer Sissy. Nancy Franck bor på Mercy Medical Center etter en kreftrelatert operasjon. Det er på dette tidspunktet hunden hennes Sissy på en eller annen måte kommer seg ut av deres familiehjem og vandrer nesten 3,5 km til sykehuset der Nancy bor.

Da et overvåkningskamera fanget opp Sissy sniffende rundt i sykehusets lobby, sjekket en sikkerhetsvakt opp i infokapselen på hunden halsbånd, og ringte Nancy sin ektemann, Dale. Han kunne fortelle at Sissy kunne ha løpt strake veien til Nancy sitt rom, men hun fant dessverre ikke den rette heisen. Noen savner mammaen sin alvorlig mye.

”Hun savner mamma. Alt jeg kan si er at hun savnet mammaen sin og visste akkurat hvordan hun skulle finne henne,” sa Nancys datter, Sarah. Men det er ingen grunn til bekymring her; Sissy ble ønsket hjertelig velkommen inn (Winston også!) på sykehuset og Nancy ble veldig glad for å se den lille jenten sin.

”Jeg vet ikke hvordan hun fant den rette døren eller gjorde noe som helst av dette selv,” uttaler Nancy seg, ”…men det var bra. Bare det å være i stand til å se henne. Det var perfekt.”

DEL denne videoen – vis dine venner hvor sterkt bånd hunder kan ha til sine eiere.