Hunden fant en plastpose på søppelfyllinga og bar den hjem. Nå SJOKKERES verden av innholdet.

Denne thailandske hundens dag startet som en hvilken som helst annen. Men den skulle utvikle seg til å bli en skjebnesvanger dag som familien aldri vil glemme!

Dette er hunden Pui, som bor med sin eier Gumnerd Thongmak i Thailand. Ofte vandrer han rundt i nabolaget sitt, men denne dagen skulle bli annerledes.
pui1

Thongmaks niese hørte hunden bjeffe på utsiden av huset, og gikk ut på verandaen. Der fant hun Pui, med noe i munnen som viste seg å være en hvit plastpose. I den hvite plastposen lå det en nyfødt liten jente!
pui2

De tok jenta med til sykehuset med en gang, hvor det ble konstantert at hun var født for tidlig, og veide bare 2,5 kilo. Politiet mistenkte at jentas mor er en tenåring, som hadde dumpet henne på søppelfyllinga fordi hun ikke kunne ta vare på henne.
pui3

Pui fikk en medalje for sin heltemodige innsats, og eieren fikk også 300 dollar i belønning, noe som kom den fattige familien til stor nytte!
pui4

– Det må være skjebnen som gjorde dette, sier Poomrat Thongmak.

Kilde, via.

Wow. Denne babyen hadde nok ikke overlevd lenge, hadde det ikke vært for Puis snarrådige innsats. Del denne hundeheltens spesielle funn med dine venner på Facebook.