Hund biter baby og sleper henne mot døren – da innser mor at det fryktelige nesten skjer.

Denne moren opplevde det som kunne blitt enhver forelders verste mareritt. Men heldigvis var hunden Sasha også der for å redde – ikke bare dagen – men også livet til ungen.

Det var sent på kvelden, og Latana Chai hadde nettopp lagt sin syv måneder gamle baby i California, USA. Hun la seg og sov. Så hørte hun en høy, bankende lyd.

Utenfor døren til soverommet hylte hunden hennes for å få oppmerksomhet. Sasha prøvde å fortelle moren sin hva som skjedde, nemlig at huset brant ned.

– Lite visste jeg at hun prøvde å advare oss om brannen. Jeg reiste meg for å se hva det dreide seg om. I det øyeblikket jeg åpnet bakdøren, løp Sasha inn i leiligheten, rett inn på soverommet, sa Latana Chai til Daily Mail.

Latana og hennes familie bodde i et stort to-etasjes hus bestående av totalt fire leiligheter.

Etter at hun ble vekket av hunden, så hun at naboleiligheten, der fetteren hennes bor, også brant.

Latana prøvde febrilsk å få babyen ut av huset. Plutselig så hun hvordan hunden grep babyens bleie og trakk henne ut i sikkerhet.

Det var da hun skjønte hvilken stor heroisk innsats Sasha hadde gjort.

– Takket være Sasha klarte vi å komme ut i sikkerhet og ringe 911. Vi fikk alle ut av hjemmet og i sikkerhet. Jeg har Sasha å takke for mitt og mine barns liv. Hun reddet oss alle. Hun er helten vår. Uten henne hadde vi sannsynligvis ikke kommet ut av huset, sier Latana.

Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen:

Dette er en av mange grunner til å elske hunder! Jeg orker ikke engang tenke på hva som kunne ha skjedd hvis Sasha ikke hadde advart moren.

Nå tar vi og DELER dette videre for å hylle den flinke hunden Sasha!

Loading...