En hvit løve og hvit tiger får barn sammen – her er verdens første hvite liger-babyer.

Har du noensinne hørt om ligere? Det høres kanskje ut som et fantasidyr, men de er faktisk ekte.

Disse dyrene er utrolig vakre, men hva er egentlig en liger? Vel, det er en blanding mellom en hannløve og en tigerhunn. Løver og tigre kan få ligere (eller tygoner om det er en hanntiger med en hunnløve), siden de har lignende gener.

I South Carolina ble det født fire små ligere. Det var ved reservatet T.I.G.E.R.S at medarbeiderne var så heldige at de fikk se disse sjeldne hvite ligerne bli født, som sannsynligvis er de første av sitt slag.

3 meter og 340 kilo

Det finnes omtrent tusen ligere rundt om i verden og man tror at disse fire babyene er de eneste som er hvite. De heter Sampson, Apollo, Yeti og Odlin og ifølge veterinærene kommer de til å bli minst 3 meter lange og veie omtrent 340 kilo som voksne!

De kan slå verdensrekorden

For øyeblikket er det ligeren Hercules som har den nåværende rekorden som verdens største liger. Og siden han er i slekt med de nyfødte ligerne, så forventes det at de kommer til å bli både større og tyngre når de vokser opp.

Dyrebeskyttelsesoffiseren tror at det kommer til å bli Yeti som slår den nåværende rekorden. Yeti er allerede mye større enn søsknene sine og vokser veldig raskt.

Har du noensinne sett ligere før? Se videoen nedenfor for å få et glimt av disse søte babyene!