Denne mannen sendte «sexy» bilder av seg selv til kona mens han rengjorde huset.

Én mann tok definitivt sin kones ønske og behov for å ha et rent hjem alvorlig. For å vise at han var en partner som gladelig tok på seg husarbeidsoppgavene, bestemte han seg for å sette i stand sin egen «sexy fotoshoot» for henne mens hun var på jobb. Ingen overraskelse at internett har tatt vel imot hans Mr. Clean-inspirerte bilder.

Ingen tvil om at Reddit-brukeren «dirty-ol-slob» kjenner sitt publikum.

sexy mann

«Kona mi liker virkelig når jeg gjør husarbeid, så jeg sendte henne disse bildene mens hun var på jobb, med et håp om at det ville gjøre henne gira,» skrev han.

De resulterende bildene er hysterisk morsomme.

sexy mann2

Selvsagt er det noen antydninger som ikke kan ignoreres:

sexy mann3

Han roter til og med rundt med litt av rengjøringsverktøyet…

sexy mann4

Hvem liker vel ikke når deres menn tar en «Magic Mike» med støvsugeren?

Etter å ha postet bildene på Facebook, kom han også med et par innrømmelser: «Legg merke til at ledningen på støvsugeren fortsatt er innpakket – jeg var definitivt mer dedikert til bildene enn rengjøringen.»

Men folk elsker det uansett.

Mange kvinner la igjen kommentarer og uttrykte at bildene «totally» ville ha virket på dem. Noen mente han burde ekspandere bildeserien: «Du burde lage en kalender,» var det en som sa.

Menn sa til og med at de hadde blitt inspirert til å gjøre det samme for sine koner.

Vi aner ikke om denne fyrens hus egentlig ble tilstrekkelig rengjort, men vi tviler ikke et sekund på at kona hans elsket bildene hans like mye som alle andre.

Del gjerne bildene om de ga deg en god latter eller ønsker å inspirere andre!