Denne stakkars hunden var fanget her nede i en uke, men bestevennen forlot aldri hennes side.

Den 12. september postet Vashon Island Pet Protectors i Seattle, Usa, en bekymringsmelding på Facebook som gjorde lokalbefolkningen svært bekymret. Tillie og Phoebe, to elskede familiehunder, hadde vært savnet i 5 dager allerede. Det var ingen tegn til dem under leteaksjoner og håpet begynte å svinne.

Etter at innlegget ble offentliggjort, rapporterte en sivilperson om en rødlig hund som dukket opp i hagen hans, bare for å forsvinne tilbake i ravinen kort tid etter.

Når redningspersonell responderte, fant de dette:
tillie-phoebe1

Den irske setteren Tillie, som hadde blitt oppdaget, stod ved Phoebes side, og gikk bare av og til for å se etter hjelp. Når redningsteamet så at Tillie hvilte hodet på betonghyllen, fryktet de det verste.

Det viste seg at Phoebe på en eller annen måte hadde hadde satt seg fast nede i sisternen.

Heldigvis var den ikke stor, og hun var på trygg avstand fra vannkanten.
tillie-phoebe2

De to hundene var kalde og sultne, men bortsett fra det var de heldigvis, og overraskende nok, i god behold.

Hvis hunden din noen gang stikker av og ikke blir funnet noe sted, er det ikke utenkelig at de kan ha satt seg fast et sted, som disse to. Det er derfor viktig å stille inn søket deretter.

Det kan være lett for å glemme hvor mye kjæledyr bryr seg om hverandre (og oss), men denne historien er en fantastisk påminnelse om deres lojalitet og vennskap.