En fyr finner en forlatt bag – får SJOKK når han finner en forlatt tiger i den.

For grensevakten Marshall Maynard var denne dagen en helt vanlig dag, helt til han plutselig ble oppmerksom på tre mistenkelige personer som kom bærende på en svart bag. Da de innså at de hadde blitt oppdaget, slapp de bagen og løp sin vei. Marshall gikk umiddelbart bort til bagen, helt uvitende om synes som skulle møte ham.

Han åpnet den og så til sin store overraskelse en tiger som lå sammenkrøllet i den lille bagen, nesten helt livløs. De tre personene hadde tenkt å smugle den lille tigeren inn over grensen mot Texas, USA. Da Marshall så hvor dårlig det sto til med helsen til den lille tigeren, nølte han ikke et sekund med å reagere.

Han tok den 3 måneder gamle tigeren med seg til Gladys Porter Zoo, der deres veterinærer kunne konstatere at han hadde høy feber og kunne ha dødd innen 30 minutter.

Heldigvis var det mange som var villige til å hjelpe den lille tigeren og i det midlertidige hjemmet i dyreparken kunne tigeren Kenobi sakte, men sikkert komme seg på beina igjen. Og i løpet av de tre månedene han bodde der, fordoblet han også vekten sin.

– Når det gjelder mennesker generelt, så virker han veldig oppmerksom og han ville sannsynligvis interagere med alle mennesker om glasset ikke hadde vært der, forteller veterinæren Thomas DeMaa for Brownsvilleherald.

Nå har Kenobi blitt flyttet til et naturreservat, der han venter på å få seg en lekekamerat som heter Kylo Ren. Kylo Ren er en hvit tiger som ble født i mars. Der kommer de to til å få leke og ha det moro sammen, slik alle dyr fortjener å få ha det!

Du kan se mer fra Kenobis historie i videoklippet her nedenfor.

Ikke glem å dele videoen om du også synes at det er på tide at mennesker begynner å behandle dyr med respekt!

Loading...