4-åring født uten armer og ben lærer seg å «gå» – når han jubler av glede bryter mamma ut i gråt.

Da Kate Whiddon og kjæresten så deres sønn ta sine første skritt som fireåring, kunne de ikke holde tårene tilbake. Det var et øyeblikk ingen av dem glemmer, og begge struttet av stolthet.

Nå tenker du kanskje at fire år er sent i livet for å lære å gå, men denne saken var unik. Sønnen til Katie ble født uten armer og bein.

katie

Katie var bare 18 uker inn i svangerskapet da legen ga henne en trist melding etter ultralydsskanningen.

Babyen i magen manglet armer og ben

Babyen i Katie mage, som ville bli kalt Camden, hadde defekten phocomelia, noe som betyr at det mangler flere lemmer. I Camdens tilfelle ben og armer.

camden

Katie måtte ta ettermiddagen for å fordøye meldingen.

«Da jeg fant ut at han manglet armer og bein, trodde jeg at han kom til å bli en grønnsak… Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente,» forteller mamma Katie til tidsskriftet People.

Katie hadde nettopp fylt 19 år, og var redd for at hun ikke ville strekke til for å ta vare på gutten sin, men hun bestemte seg for å gjøre alt for å prøve.

Camden lot seg ikke stoppe av sine mangler

Camden var en glad liten gutt fra første gang han åpnet øynene. Som andre barn hadde han en drivkraft for å leke, og han lot seg ikke stoppe av diagnosen.

“Da han var to år, la han seg på sengen min. Med et øyeblikk kunne jeg se hvordan han slo lekene med armene. Jeg begynte å gråte. Jeg var bare så glad for at det beviste at han ville ha muligheten til å gjøre ting», sier Katie.

famile

Nå og da innså Katie at hennes lille sønn var en positiv fighter som, til tross for manglende ben og armer, kunne ha et godt liv. At han kunne gå, føltes imidlertid langt borte, men det viste seg at det også var mulig.

«Jeg kommer til deg. Jeg går!»

En hjemmevideo, som nå har blitt viral, viser når lille Camden står foran Katys kjæreste Cole, som oppfordrer gutten til å gå.

«Jeg kommer til deg. Jeg går!», Roper en spent Camden i videoen, som har fått tusenvis av hjerter til å smelte helt på internett, og antagelig strømmer det mye tårer.

Det tar litt tid, men den lille gutten uten ben klarer til slutt å nå sin stefar sine armer på egen hånd, og dermed motbeviser han alle.

”Jeg visste ikke når den dagen skulle komme. Jeg trodde ikke han var klar for det ennå, så jeg var bare så sjokkert og glad. Og søsteren Ryleigh var ved siden av og hoppet av ekstase,» sier Katie.

Videoen på Camdens første trinn har blitt lastet opp av flere brukere på Youtube, hvorav den ene har over 100 000 visninger. Vi forstår hvorfor.

Hvis denne lille gutten uten ben og armer kan ta seg frem med et smil på leppene, er det mye som går an. Del gjerne for å hylle denne inspirerende lille fyren, og for å spre kjærlighet.