Moren kastet isene til barna i søpla for å lære dem en lekse – nå hylles hun av tusenvis.

Forfatter og produsent Jaime Primak Sullivan forteller i et veldig delt Facebook-innlegg om hendelsen med barna og isen.

Etter middagen tok hun sine tre barn til en isbar hvor de kunne bestille favorittene sine. Men da iskremen kom inn skjedde det noe som skuffet moren.

Slik beskriver mor Jaime hendelsen, som nå sprer seg som en ild på Facebook:

Så … jeg er den dårligste moren noensinne.

Etter at vi hadde middag tok jeg barna mine med til barneisbutikken «Dairy Queen». De måtte bestille iskrem, og etter fem minutter var isene våre klare. Den unge jenta (kanskje 17 år) som var i kassen, kom til bordet vårt og serverte barna mine is hver. Ikke en eneste av dem så inn i øynene hennes.

Ikke en eneste av dem sa ‘takk’. Verken meg eller jenta … Så jeg ventet.

jamie11

Jeg begynte å telle til ti i hodet mitt mens barna spiste isen sin. Ungjenta så på meg og lurte på hva i all verden jeg gjorde (hun trodde sannsynligvis at jeg hørte stemmer i hodet mitt) mens barna mine løp ut døra.

Jeg fulgte dem, og da jeg kom ut, tok jeg dem igjen. Jeg ba om isen og snudde meg og gikk rett til en søppelkasse. Rett foran øynene til barna kastet jeg iskremen deres. Det ble massehysteri.

jamie21

Jeg fortalte dem at de en dag, hvis de var heldige, også ville ha en jobb som denne unge jenta. Og jeg vil at folk skal se på dem, se dem inn i øynene og si takk. Når du er åtte, syv og fem år gammel, bør du være gammel nok til å vite det viktigste, at du skal være snill mot dine medmennesker.

Så i dag er jeg den dårligste moren i verden.

jamie31

Selv om Jaime forsto at mange ville ha meninger om saken, trodde hun ikke at hennes innlegg ville bli rost og spredt av tusenvis. Over 400 000 personer likte innlegget hennes, og de positive kommentarene om oppdragelse og syn på mennesker er det som tar mest plass i kommentarfeltet, selv om det er de som synes hun var for hard.

Hensikten til Jaime var å få barna til å forstå hvor viktig det er å vise takknemlighet og ta hensyn til folks arbeid, noe hun forklarte barna sine.

Synes du det var et godt grep for å få barna til å forstå? Del gjerne i så fall, eller skriv meningene dine i kommentarfeltet.