En dag i uken plasserer hun en salongstol ut på gaten. Grunnen sprer seg nå verden rundt.

Frisøren hjelper hjemløse ved å klippe dem gratis. Nå feires hun verden rundt!

Det er ikke vanskelig å hjelpe dem som sliter, de som er syke eller ikke har noe hjem. Vi kan alle gjøre noe, og det trenger ikke alltid handle om å donere penger.

Bare det å vise at et medmenneske har like stor verdi som et annet, kan nå langt. Det mener i det minste frisør Kate Steller.

Kates drøm gikk i oppfyllelse den dagen hun åpnet frisørsalongen «Steller Hair Company» i Minnesota. Før den store åpningsdagen hadde hun kjøpt elleve røde salongstoler, skriver Inspire More.

Hun plasserte ti av stolene inne i salongen, der de daglig jobber for å frisere både kvinner og menn. Men en dag i uken er Kate et annet sted enn på salongen. Da sitter hun i bilen med den ellevte stolen.

Sammen med assistenten Emily, kjører hun rundt i gatene og leter etter noen av de hjemløse der ute som ser ut til å trenge en klipp.

Så tar de ut frisørstolen, plasserer den på fortauet og begynner å klippe, uansett hvor de er.

  – Teknisk sett kunne jeg klippe håret til noen i en sammenleggbar stol, eller på fortauet eller noe. Men det handler ikke om det som er enklest, det handler om å vise verdien av folk, forklarer Kate ifølge Inspire More.

Hun synes det er viktig å vise respekt for de som ofte ikke får oppleve det.

  – Det handler bare om å se på ferdighetene du har, ‘hvilke talenter har jeg, og hvordan kan det hjelpe noen andre?’, sier Kate til Inspire More.

En så enkel ting som å føle at håret er nyklippet eller at skjegget er nytrimmet kan gjøre så mye for noens selvtillit.

  «Når du har muligheten til å gi, er det ditt ansvar å gi,» avslutter Kate.

For en utrolig fin gest av henne! Det er så koselig å se når noen så uselvisk ønsker å hjelpe andre. En skikkelig ros til deg, Kate.