Mobbet jente blir voksen og gjennomgår 100 plastiske operasjoner for å se ut som Barbie

Rachel Evans fra London hadde en vanskelig barndom der hun slet med identitetsproblemer. Selv å se tilbake på gamle fotografier vekker minner om vanskelige tider.

I løpet av videregående skole ble Rachel mobbet og fysisk angrepet av klassekameratene sine, hovedsakelig fordi hun vokste opp uten en far og moren hennes slet med depresjon. Opplevelsen var traumatisk, og Rachel gikk til terapi for å hjelpe henne med å takle depresjon.

Årevis senere, da Rachel ble 35 år, oppdaget hun at å kle seg i rosa klær fikk henne til å føle seg lykkelig og minnet henne om Barbie sin ikoniske frase «du kan være hva som helst».

Realiseringen fikk Rachel til å ønske å bli som Barbie og forvandle seg for å matche hennes utseende.

Rachel gjennomgikk over hundre kosmetiske prosedyrer, inkludert brystimplantater, fillers og Botox, for å oppnå målet sitt. Besettelsen hennes med Barbie strakte seg til hjemmet hennes, som hun forvandlet til et Barbie-tema drømmehus. Hun kler seg også i antrekk inspirert av Barbie hver dag.

Rachel, som nå er 49 år gammel, er fast bestemt på å fortsette prosedyrene og beholde sitt unge utseende. Hun planlegger å fortsette sin transformasjonsreise til hun blir 80 år, sier hun.

Historien hennes viser viktigheten av å elske seg selv og hvor langt mennesker er villig til å gå for å finne lykke innen seg selv.