De begynte å filme en gammel landevei, men SE hvem som kommer løpende mot kameraet.

Elsker du hester? Da tenker jeg at du absolutt kommer til å elske denne videoen.

The Dutchess Sanctuary, som drives av Fund For Animals i samarbeid med HSUS, er en fasilitet på 4532 mål, lokalisert i nærheten av Oakland, Orlando. Det er en svær, nydelig oase for hundrevis av tidligere misbrukte, forlatte, forsømte og hjemløse hester.

På det korte, men søte, klippet nedenfor er de ansatte klare til å gjete 110 reddede hester til forskjellige beiter. Se disse nydelige hestene komme galopperende ned bakkene, rett mot kameraet og inn i sitt nye område – i all deres rå, robuste og skamløse prakt! Jeg gråt nesten tårer av ren glede, bare av å se flokken løpe fritt på åpne sletter. Mengden av hester som er blitt reddet fra en tragisk skjebne er helt overveldende.

Disse vakre dyrene fortjener sin nyvunne frihet på alle måter, spesielt med tanke på de marerittaktige vilkårene de ble reddet fra. Flertallet av hestene på The Dutchess Sanctuary er hopper som har blitt reddet fra Pregnant Mare Urine (PMU) industrien og deres avkom. Mange av de tidligere PMU-hoppene tilbrakte hele livene sine i trange båser, der de ble befruktet kun for at industrien skulle utvinne CCE fra urinen deres, til medisinsk bruk. Noen føll ble skjebnesvangert dømt til å gå i mor sine hovspor, da andre ble sendt direkte til slakting. Det er akkurat dét som gjør denne videoen så utrolig å se på.

DEL den med denne mektige videoen med dine venner!

Loading...