Strevende bestemor har ikke råd til å betale. Da gjør ung posejente DETTE.

En ung butikkansatt betalte over 1000 kroner for en families dagligvarer etter at kunden innså at hun ikke hadde nok penger på kontoen til å betale for alt.

posejente

Patrick Johnstone/KRIS 6 News/Maria Balboa

Maria Balboa er en høyskolestudent som også jobber som «posejente» på en butikk i Texas.

Sist mandag var hun på posepakkingen for en kvinne som hadde med seg to små gutter. Da det var på tide å betale, sa Maria at kvinnen bare hadde 19 dollar (ca. 176 kr.) igjen på kortet sitt og at hun dermed ikke hadde råd til resten av totalbeløpet.

– Hun skulle legge tilbake dagligvarene i stedet for et par ting hun trengte til middag den kvelden. Jeg spurte kassereren hva den gjenværende summen var, og hun sa at det var 137 dollar (ca. 1274 kroner, red.anm), sa Maria.

– Umiddelbart hørte jeg en stemme inne i hodet mitt som sa: «Betal for de dagligvarene». Jeg stoppet opp for å tenke et sekund, men så hørte jeg igjen: «Betal for de dagligvarene, Maria!».

Kvinnen prøvde å avslå det sjenerøse tilbudet, men Maria insisterte. Hun betalte regningen.

– 137 dollar var ganske mye penger for meg den dagen, men jeg visste at jeg ville få det tilbake på lønningsdagen, noe som kanskje ikke var tilfelle for henne, sa Maria.

På neste skift ble Maria kalt inn på sjefens kontor. Hun trodde først at hun var i trøbbel.

Det viste seg at kvinnen hvis dagligvarer hun betalte for, hadde levert en tilbakemelding (bildet nedenfor).

posejente brev

Maria Balboa

På lappen forklarte kvinnen om sine økonomiske problemer. Hun forsørger sine to barnebarn alene og jobber i en lavtlønnet jobb for å holde søsknene utenfor fosterhjem.

«Jeg skammet meg over å ikke ha nok penger, men hun insisterte på å betale for dem», skrev kvinnen. «I dag fikk hun meg til å gråte, men glade tårer. Takk fra hjertet, for din godhet. Mine barnebarn og jeg har greid å klare oss siden januar, det har vært veldig tøft, men Gud satte denne unge damen ved enden av kassebåndet for oss. Jeg skulle ønske jeg kunne fått navnet hennes.»

Maria, som var navnet på denne engelen, sa at hun ble brakt til tårer av de hyggelige ordene.

Butikksjef Mark Moeller endte opp med å ‘refundere’ Maria for hennes gode gjerning. Hun fikk også en godtekurv med dagligvarer.


Maria delte den gode nyheten i et Facebook-innlegg og sa:

«Jeg var så takknemlig for deres godhet så vel som for damen for å ha skrevet tilbakemeldingen. Å høre ordene hennes fikk meg til å innse at det er små ting som å betale for dagligvarer som kan hjelpe folk på måter vi ikke en gang aner. Når det er sagt: Vær alltid snill og gjør en god gjerning for noen når du kan. Det kan være noe så enkelt som å holde døren åpen for en fremmed eller komplimentere dem. Gode ting som er gjort kommer alltid tilbake på måter vi kanskje ikke engang skjønner. Vær alltid bra for menneskene rundt deg, for du vet aldri hva noen andre kan ha på gang. Takk for at du leser og vær snill!»

DEL denne gladsaken med dine venner på Facebook