Han gjorde alt for henne i 60 år. Men hans siste ord… Kjærligheten deres får hjertet mitt til å briste.

Denne historien traff meg rett i hjertet! Floreen og Ed Hale fra New York er et bevis på at det finnes livslang kjærlighet. De tilbrakte 60 år sammen og selv alvorlig sykdom kunne ikke skille dem.

Floreen og Ed møttes under en dansekveld i 1952, og det var kjærlighet ved første blikk. Ed visste allerede da at det var Floreen eller ingen.
floreen-ed (1)

Da Ed ville fri til Floreen, nektet først foreldrene hennes å gå med med det. Floreen slet fortsatt med ettervirkningene av en bilulykke, noe som betydde at hun hadde problemer med å takle hjem og hverdagsliv. Foreldrene var redd for at hun skulle bli en byrde. Men det var ikke noe problem for Ed, han ønsket å gifte seg – selv om det betydde at han måtte ta vare på henne hver dag.

Han beilet og de bestemte seg for å leve resten av livet sammen.
floreen-ed (2)

Ed handlet og laget mat for sin kone hver dag, og han kom med forfriskninger til henne og hennes kolleger da hun jobbet som telefonoperatør.

De fikk også to barn sammen.
floreen-ed (3)

Da Ed var rundt 80 år begynte han å få problemer med nyrene. Han led også av diabetes og hjerteinfarkt. Til tross for dette fortsatte han å ta vare på sin kone, og hans datter mener han holdt seg i live kun for konas skyld.

Men 83 år gammel endte han til slutt innlagt på sykehus grunnet nyresvikt. Bare dager senere fikk Floreen et hjerteinfarkt og ble tatt med til et annet sykehus, langt fra Ed.
floreen-ed (4)

Ed var for svak til transport, men insisterte likevel på å få være i nærheten av sin kone. Begge sykehusene samarbeidet og ble til slutt enige om å flytte ham via ambulanse. Dermed fikk begge nå ligge på samme sykehus, i senger ved siden av hverandre.
floreen-ed (5)

Sengene ble slått sammen slik at de kunne holde hverandre i hendene. Men Floreen var svak og døde kort tid etterpå, fortsatt med Eds hånd i hennes.
floreen-ed (6)

Hans siste ord var: «Om du går, går jeg med deg,» og det gjorde han også. Dagen etter døde også Ed.
floreen-ed (7)

De ble gravlagt sammen i en felles begravelse og familien forteller at de fant trøst i at de to fikk tilbringe sine siste timer av livet ved siden av hverandre.

Via: Imgur.

Denne bemerkelsesverdige historien syntes vi var for gripende til ikke å dele videre. Del den med dine venner som et skjønt og rørende eksempel på at romantikken fortsatt eksisterer.

Loading...