Han ber kona komme nærmere sykesengen. Så ser han henne i øynene og gjør dette.

”Ekte kjærlighet dør aldri” – Dette er et uttrykk et eldre par du nå skal få se, kan validere.

Da James Pinegar skulle hjelpe en 90 år gammel nabo i nød, falt han og ble selv innlagt på sykehus for en blodinfeksjon etter en hofteprotese-operasjon. Under oppholdet fanget et familiemedlem et helt nydelig og kjærlig øyeblikk i et 66 år langt ekteskap; mellom James og hans kone Colleen.

I videoen, som opprinnelig ble delt på YouTube av parets datter Linda Whitaker, forteller James sin kone at hun skal komme litt nærmere sykesengen hans. Så starter magien: De ser i hverandres øyne, samtidig som Utah-paret synger duett av klassikeren ”You Are My Sunshine” sammen. Følelsene mellom de to er til å ta og kjenne på; de andre i rommet klarer ikke holde øynene tørre.

”Jeg var på besøk hos min far på sykehuset. Min sønn og hans kone, som også var med, ønsket å filme sin bestefar, som han er veldig nær,” forteller Whitaker. ”Min far er veldig sentimental og etter å ha fått denne blodinfeksjonen kjente han på følelsen av at livet er så kort. Denne sangen er mor og far sin kjenningsmelodi. Jeg ba min sønn å legge det ut på YouTube så familie og venner også kan få se hans store kjærlighet til min mor.”

Bare se klippet selv… helt utrolig rørende. Denne form for kjærlighet burde være noe å strebe etter for de fleste av oss og sier du deg enig? DEL historien med dine venner.